100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

A Red Dead Redemption 2 váltja a GTA V-öt az Xbox Game Pass-ben

Januárban csatlakozott az első Rockstar Games játék Xbox Game Pass konzolos repertoárjához, a Grand Theft Auto V nagy meglepetésként lett elérhető minden tartalmával az összes Game Pass előfizető számára, májusban pedig átveszi helyét a kínálatban a Red Dead Redemption 2.

A Microsoft sikeres előfizetés alapú szolgálatában ma már több, mint 200 játék játszható alacsony havi díjért. Május 7-től a GTA5 ugyan búcsúzik, de az Xbox One játékosoknak lehetősége lesz átélni Arthur Morgan és a Van der Linde banda epikus történetét, és belekóstolni a számos szerepkört és kidolgozott passzív módot (Defensive Mode) is tartalmazó Red Dead Online-t.

A Red Dead Online-hoz Live Gold vagy Game Pass Ultimate előfizetés szükséges.


dani.szentgali
Offline
2020. 04. 23. 18:07
A Game Pass csak Xboxon van? PC-re Xbox app révén nincs?

totyak
Offline
2020. 04. 23. 18:51
dani.szentgali: Ez engem is érdekelne, mert így nagyon jó lenne PC-n játszani a játékkal. Elég jutányos 300Ft-os áron lehet egy hónapot tolni ezzel a passal.

Bence (Visali)
Offline
2020. 04. 23. 23:17
dani.szentgali: Van Xbox Game Pass PC-re is, de a kínálat egy része átfedésben van, ey másik része egyéni. Ez egy külön előfizetés, ami vagy külön vásárolható meg, vagy együtt egy pakkban a konzolossal valamivel drágábban (ez a Game Pass Ultimate). Ahogy az a bevezőben is benne van, csak a konzolos Xbox Game Pass-hez csatlakozik az RDR2. Egyébéként sem a GTA V, sem a Red Dead Redemption 2 nem érhető el a PC-s Microsoft Store-ban sem, anélkül pedig biztosan nem lesz Game Pass-es.

dani.szentgali
Offline
2020. 04. 27. 12:25
Bence (Visali): Ja értem. Köszi az infót, ezekről én személy szerint nem tudtam. Hát kár érte, mert azt hittem a kettő pass ugyanaz, mivel a Microsoft kb. már majdnem teljesen egybeolvasztotta az Xbox-ot meg a PC-t. Évekkel ezelőtt, amikor Xboxos voltam, egyáltalán nem volt erre példa. Aztán emiatt azt hittem, hogy ugyanaz a game pass is, de ezek szerint akkor nem. Na mindegy, nekem nem tragédia, megvan konzolra is, ráadásul bár tuti elfutna a PC-men, valószínűleg az én belépő szintű középkategóriás hardverem nem nyújtana annyival szebb teljesítményt, mint a PS.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások