100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Óriási Red Dead Online update érkezett! Póker, Defensive játék stílus és rengeteg más...

Nem kellett sokat várni: gigantikus frissítés érkezett a Red Dead Online-hoz, és ezzel együtt lezárult a nyílt béta. Rengeteg új küldetéssel, kompetitív játékmóddal színesedett a multiplayer palettája, megérkezett a beígért továbbfejlesztett passzív módként debütáló Defensive Playing Style opció is, és mindezek mellett a nagyon nagyon hiányolt póker! Ráadásul PlayStation 4-en most akár ingyen, PlayStation Plus tagság nélkül is ki lehet próbálni.

Az újdonságok az 1.09-es verziószámú frissítéssel települnek rengeteg bug, technikai hiba javítása mellett. Ezzel a Red Dead Online hivatalosan is kilép a nyílt béta státuszból, melyet megünneplendő a Rockstar Games egy új kedvcsináló trailert is vágott nekünk, és új dedikált oldalt is kapott a többjátékos mód.

Röviden az újdonságok:

  • Póker
    Mostantól interaktívan, barátainkkal együtt is igénybe vehetjük a szalonok szolgáltatásait. Sokak szívfájdalma volt, hogy az RDO-ból kimaradt a póker, ám ezt most pótolta a Rockstar, és akár hatan is játszhatunk egymással öt helyszínen: Blackwater, Saint Denis, Tumbleweed, Valentine and Flatneck Station
  • Offensive és Defensive Playing Style
    Ahogy azt már korábban ismertették a fejlesztők, a Red Dead Online-ban mostantól szabadon játszhatnak egymás mellett a PvE és a PvP játék kedvelői. A Defensive Playing Style választásával tovább élvezhetjük a játékteret, interakcióba léphetünk vele, szabadon vadászhatunk, rabolhatunk, viszont a többi játékos nem tud fatális sebzést ejteni bennünk. Egyúttal a PvP free roam küldetésekre sem érkeznek ilyenkor meghívók. A stílust a Player Menu-ben választhatjuk ki.
  • Továbbfejlesztett Hostility System
    A két játék stílushoz kapcsolódóan továbbfejlesztésre került a Hostility System is, mely tulajdonképpen azt foglalja magában, hogy a játékosok hogyan látják egymást a radaron. Az agresszivitást folyamatosan monitorozza a játék, és különböző módokon jelzi, ha valakitől óvakodni érdemes.
  • A Land of Opportunities
    Új kooperatív küldetésekkel bővült mind a bosszú, mind a bandita cselekményszál
  • Free Roam Missions
    A free roam küldetések palettája is bővült, növelve a PvE tartalmakat a multiplayerben. Mostantól több ismerős karakterrel találkozhatunk a Red Dead Redemption 2 Story Mode-ból.
  • Posse Versus kihívások
    Érdemes bandába, úgynevezett "Posse"-ba verődni a free roam szobákban, mert a tagok számos kihívásban mérhetik össze rátermettségüket, ügyességüket, miközben jól szórakozhatnak. Ilyenek a kompetitív horgászat, ahol az nyer, aki a legnagyobb halat fogja a határidő leteltéig, de emellett ott van a Bird Shooting Contest, ahol a legtöbb repülő madarat kell lelőni, és a Herb Picking Contest, ahol pedig a legtöbb növényt kell begyűjteni. Ezeket a kihívásokat (Posse Versus Challenges) a Posse Leader (vezető) indíthatja el.
  • Dynamic Events
    A Red Dead Online is életre kelt, különböző szituációkba csöppenhetünk a játéktérben, ahol segítve másokon XP-t, pénzt, aranyat vagy tiszteletet gyűjthetünk (vagy veszíthetünk).
  • Új Overrun Showdown Mode
    A PvP kedvelő játékosok számára most egy igazi bázisfoglalós opció is érkezett, ahol az a cél, hogy az idő leteltével a játéktér legtöbb területét birtokoljuk a riválisoké elfoglalásával és a sajátunk megvédésével.
  • Új fegyverek és ruhák
    Most sem maradnak el az apróságok sem: Megérkezett a kultikus LeMat Revolver számos ruhadarabbal együtt, köztük Poncho és mintás bandanak (kendők)

Újrabalanszolt játékelemek

A játékosok visszajelzései alapján az alábbi módosításokat eszközölték a fejlesztők, ami a jutalmakat és a játékmechanizmusokat illeti:

  • A headshotok (fejtalálatok) nem teljesíthetők automatikus célzással, a profi találathoz mindenképp magunknak kell jól és ügyesen mozgatnunk az analóg kart.
  • Gyorsabb lett a fegyverváltás
  • A jobb irányításhoz választható lett egy új "FPS2" gombelosztás mind a Red Dead online-ban, mint a red Dead Redemption 2-ben.
  • Eltávolításra került minden PvP Daily Challenge a free roam szobákból, helyükre pedig új kihívások, jutalmak kerültek, valamint egy Challenge Streak lehetőség, amivel több arany szerezhető.
  • Új Free Roam Awardok érkeztek.
  • Ha egy alacsony Hostility szinten lévő játékost megölnek, a respawn ideje alatt nagyobb vérdíjat kérhet az elkövetőre a "Press Charges" opció kiválasztásával.
  • A Player Menüben külön megválaszthatjuk, hogy melyik legyen az alap lovunk Free Roamban, versenyeken, Showdown Mode-okban és a küldetésekben.
  • A legtöbb tevékenységért ezentúl több arany jár

Bónuszok

Ezen a héten mindenki, aki belép a Red Dead Online-ba...

  • 15 arany rudat (Gold Bar) kap, és 25 százalékkal több XP-t minden A Land of Opportunities, Free Roam küldetés, Showdown játékmód, verseny és free roam event után.
  • 25 százalékkal több pénz és arany jutalom jár a sikeres Treasue Hunter (kincskereső) feladványok teljesítéséért.
  • Emellett pedig akik Ultimate Editiont vásárolnak, további $100 játékbeli pénzt kapnak, és ingyenes Throat Slit emote-ot.

Ingyenes PlayStaion Plus hét!

A PlayStation 4 játékosok most május 27-ig teljesen ingyen, PlayStation Plus tagság váltása nélkül játszhatnak a Red Dead Online-nal.

Jönnek az újabb tartalmak érkeznek a nyáron

Mostantól teljes gőzre kapcsol a Red Dead Online, és számos új frissítés fogja bővíteni a többjátékos mód kínálatát. Ezeket rövidesen egy külön hírben részletezzük majd.


dani.szentgali
Offline
2019. 05. 16. 16:20
Ha ma lesz rá időm, lehet gyorsan felrakom. Kíváncsi vagyok. És az külön öröm, hogy a két hónap végül egy napig sem tartott.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások