100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás


Cikkek /

Red Dead Redemption 2 - Történet

A Red Dead Redemption 2 az utolsó vadnyugati banditák korába, 1899-be repít vissza minket, ahol megismerhetjük Dutch Van der Linde bandájának történetét. A játék egy előzménysztori, az első Redemption játék előtti eseményeket dolgozza fel, és nagyszerű lehetőséget ad arra, hogy interaktívan megismerjük a mitikus vadnyugati zsiványok életét. 

Főhősünk Arthur Morgan, a banda egy eddig ismeretlen tagja, akinek a bőrén keresztül a banda utolsó időszakát ismerjük majd meg. Ő az egyetlen irányítható hős, a GTA V-ben bemutatott több karakteres megoldást ezúttal nem implementálták a fejlesztők.

A törtnetbe ott kapcsolódunk be, amikor egy rablás rosszul sül el Blackwater városkában, és emiatt az egész banda menekülni kényszerül a törvény egyre erősebb és népesebb őrei elől. A csapat folyamatosan mozgásban lesz, és bár körözés alatt állnak, tovább rabolnak és fosztogatnak. A legfontosabb küldetések alatt több alternatív opció közül választhatjuk majd a szerintünk leghatékonyabb megoldást.

Nagyon sok régi ismerős szereplőt láthatunk majd viszont, beleértve magát Dutch-ot, az előző Red Dead játék főhősét, John Marstont, Bill Williamsont, Uncle-t, Javier Escuella-t és Abigail Marstont.

A készítők úgy építették fel a történetet, hogy különleges élményt nyújtson azoknak, akik játszottak a 2010-ben megjelent első Red Dead Redemption-nel, de azoknak is hiánytalan élményt nyújtson, akik az RDR2-vel kapcsolódnak be a sorozatba, így nem szükséges az előző játék eseményeinek ismerete.

A fejlesztők elmondása szerint a sztori a hűségre és a becsületre épül. A játék a realitásra törekszik, és Arthur szemével egyszerre ismerjük majd meg az egyéni történetét és az egész bandáét.

RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások