100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás


Cikkek /

Red Dead Redemption 2 - Ismertető

A hangulatos western és italowestern filmeknél csak az nyújthat izgalmasabb élményt, ha nem csupán passzív nézőként figyeljük az első amerikai kisvárosok sivár utcáin hömpölygő szalmaboglyákat, de interaktívan, a lovunkról leszállva magunk sétálunk be egy általunk kiszemelt kocsmába, majd egy ital rendelése után párbajra hívunk egy számunkra nem szimpatikus alakot.

A Red Dead videojáték sorozatnak köszönhetően mindezt bármikor megtehetjük, a témakörben egyedülállóan sikeres széria pedig most egy teljesen új résszel rukkol elő. A Red Dead Redemption 2 visszakalauzol minket azokba az időkbe, amikor törvény büszke őrei már fölénnyel szállnak szembe a vadnyugat öntörvényű banditáival szemben, ráadásul mindezt PlayStation 4 és Xbox One generációs, látványos és részletes grafikával élvezhetjük.

Az RDR2 az előző játék előzménytörténetét dolgozza fel, ahol Dutch Van der Linde bandájának utolsó korszakába nyerhetünk betekintést, egyrészt nosztalgikus ízt adva a visszatérő Red Dead rajongóknak, másfelől mégis hiánytalan élményt nyújtva az újonnan bekapcsolódó játékosoknak.

A főhősünk Arthur Morgan lesz, a banda egyik oszlopos tagja, akinek a bőrén keresztül megízlelhetjük a mitikus pisztolyforgató banditák csábító világát, és megtudhatjuk, hogyan ért véget ez a populáris kultúra számára máig kedvelt világ. A fonalat ott vesszük fel, amikor Blackwater városban rosszul sül el a kompánia egy rablása, ezért menekülni kényszerül, majd végigkövetjük a banda útját, ahogy a törvény emberei elől menekülve átszelik Amerika szívét, miközben az erősödő belső ellentétek a csapat szétesésével fenyegetnek.

A Red Dead Redemption 2 1899 Amerikájában játszódik, a bejárható terület pedig az eddigi legnagyobb lesz a sorozat történetében, tele gyönyörű erdőkkel, völgyekkel, havas tájakkal, kis- és nagyvárosokkal. Ráadásul a játékterület ezúttal dinamikusan változik majd az idő előrehaladtával: láthatjuk majd, ahogy a vasút terjeszkedik, az épületek elkészülnek.

Ebben az impozáns, emberek, haszonállatok és vadállatok által belakott világban, ahol a nappalok akciódús rablásokkal, fosztogatásokkal telnek, az éjszakák pedig csendes pihenést ígérnek a fényszennyezéstől mentes, csodaszép csillagos égbolt alatt, lehetőségünk nyílik vadászni, kereskedni az elejtett prédákkal, és mindenekelőtt bárkivel interakcióba lépni, aki szembejön velünk az úton. Az RDR2 egy kidolgozott interakciós rendszert mutat majd be, ahol különbözőképpen reagálhatunk a mesterséges intelligencia által vezérelt karakterek (ún. NPC-k) viselkedésére. Csak a mesteséges intellgencián 6 éve dolgoznak a fejlesztők!

A játékban multiplayer mód is lesz, mely a kezdetleges információmorzsák alapján a nagysikerű GTA Online-hoz hasonló, dinamikusan fejlődést biztosító világgal és tartalommal várja majd a játékosokat.

A Red Dead Redemption 2 2018. október 26-án jelenik meg PlayStation 4 és Xbox One játékkonzolokra. A játék három kiadásban is előrendelhető, nem beszélve a különleges gyűjtői csomagról, ami stílusos relikviákkal díszítheti a leghűségesebb rajongók polcait.

RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások