100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás


Cikkek /

Red Dead Redemption 2 - A főhős

A Red Dead Redemption 2-ben a Rockstar Games visszatér az egy irányítható főhős koncepciójához. Választásuk Arthur Morgan-re, a Van der Linde banda egy eleddig ismeretlen tagjára esett, akin keresztül megismerjük mind a karakter saját életét, mind a legendás banda történetét.

A fejlesztők leírása szerint Arthur egy bölcs és kedves jellem, tisztességes vezető, aki kész háttérbe szorítani saját büszkeségét, és szolidaritást vállalni a banda többi tagjával. Mégha szögletes állával és megjelenésével olyan ember hatását kelti, akivel nem szívesen húznánk ujjat, egy felest szívesen meginnánk vele. Igazi keménylegény. Tolvaj, gyilkos, és más piszkos munkát sem vet meg, viszont ezek mégsem teszik szükségszerűen gonosszá.

Mindennapjainkat kitaszított banditaként fogjuk élni a csapat egyik rangidős kulcsfigurájaként. Ebbe beletartozik az is, hogy bár nem kötelező, érdemes foglalkoznunk a banda táborával – gondoskodni a betevőről és a jó hangulatról. A történet során Arthur lesz Dutch jobbkeze, és annyit már tudunk, hogy még fiatal évei alatt került Dutch szárnyai alá.

Karakterünket már az előző Red Dead Redemption-ben is testreszabhattunk különböző outfitekkel, így nem lesz újdonság, hogy az RDR2-ben is cserélhetjük a főhős ruházatát. Viszont ezen felül most már másképp is módosíthatunk Arthur megjelenésén, például levághatjuk a szakállát, ami az egyik magazin előzetesszerint az idő múlásával folyamatosan növekedni fog.

RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások