100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás


Cikkek /

Red Dead Redemption 2 - Élővilág

Bár a 19. század végére már rengeteg kisebb-nagyobb várost alapítottak az Egyesült Államok területén, ezek még jóval kisebbek voltak a ma megszokott településeknél. Néhány kisváros még inkább egy falu hangulatát keltette. Ebből kifolyólag a játéktér jelentős része még érintetlen természet, melyet a fejlesztők már a sorozat korábbi részében is elszántan igyekeztek megtölteni élettel.

Az állatokkal, a hozzájuk kapcsolódó animációkkal és mesterséges intelligenciával először a Red Dead szériában foglalkoztak a fejlesztők, így visszatérve a vadnyugatra, jogosan várhatunk el tőlük egy sokkal kidolgozottabb, fejlett élővilágot.

Az eddigi képek és trailerek alapján nagyon úgy tűnik, hogy a Rockstar több mint sikeresen tudja ezt abszolválni, hiszen nem csak számtalan egyedi mozgás párosul a legkülönbözőbb féle állatfajokhoz, de ezek interakcióba is lépnek a külvilággal és egymással is – táplálkoznak, vadásznak egymásra, a keselyűk rávetik magukat a hátrahagyott tetemekre, ami felbosszantja a közelben lévő ebet, stb.

Az élőlények sokszínűsége azért is fontos, mert a játék egyik meghatározó eleme lesz a vadászat, mely során különféle vadakat ejthetünk el, mint szarvasok, medvék, nyulak, kacsák.

Ebben a cikkünkben összefoglaljuk, hogy az eddig látottak – és olvasottak – alapján milyen állatokkal fogunk biztosan találkozni a Red Dead Redemption 2-ben.

 

Haszon- és háziállatok

Lovak (több lófajta) Tehén Bárány
Kutyák (több kutyafajta) Macska Tyúk

 

Vadon élő állatok

Szarvas Őz Farkas
Medve Prérifarkas (vagy róka) Bölény
Nyúl Patkány Mókus
Krokodil Jávorszarvas Róka
Amerikai borz Gyíkféle Kígyó

 

Madarak

Pulykakeselyű Nagy kócsag Valamilyen kardinálispintyféle
 
Vadkacsa Még azonosítatlan repülő tárgy madár  

A fentiek mellett nagyon sok képen lehet látni, hogy legyek és más rovarok repkednek a levegőben. 

Érdemes visszanézned, mert ez a cikkünk folyamatosan frissül az új képek, trailerek és magazin előzetesek információi alapján.

RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások