100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás


Cikkek /

Red Dead Redemption 2 - Helyszínek

A Red Dead Redemption 2 hatalmas, de ami még fontosabb, rendkívül változatos játéktérrel kecsegtet, ahol épülő településeken, vadonon, havas tájakon és kies sivatagokon át pezsgő városokig szinte mindennel találkozhatunk majd a képek, videók és előzetesek alapján.

A játék 1899-ben, Amerika szívében játszódik. Az már bizonyos, hogy ebbe legalább négy állam is beletartozik, melyeket West Elizabeth, Ambarino, New Hanover és Lemoyne néven mutat be a Red Dead Redemption 2 hivatalos oldala. West Elizabeth többnyire erdős terület, Ambarino hófödte hegyvidék, New Hanover síkság, Lemoyne pedig mocsaras vidék – vélhetően félen.

Ezekben több település is megtalálható majd, a következő helyszíneket biztosan bejárhatjuk majd a történet folyamán:

West Elizabeth

Blackwater

Blackwater már ismerős lehet az első Red Dead Redemption játékból, ott az egyik legnagyobb modernizált városként emelkedett ki a többi helyszín közül. Valamilyen formában már biztos, hogy az RDR2-ben is viszont látjuk, hiszen a történet szempontjából is egy kulcsfontosságú helyszín: itt történik az a vérfürdő, melynek következtében a Van der Linde banda menekülni kényszerül.

Strawberry

Strawberry egy egykor főként fakitermeléssel foglalkozó település volt, mígnem egy új polgármester, aki a keleti partról érkezett, turisták kedvelt állomásává nem tette a helyet.

GTA GTA

Ambarino

Mount Hagen

A hófödte Grizzlies hegység egyik legismertebb csúcsa a Mount Hagen, melytől nyugatról a Lake Isabella tó, keltről a Beartooth Beck patak medre határol. Ezen a csúcson át vezet az út a nyugati hegyektől kelet felé, és dél felé haladva a Dakota folyóhoz vezeti az arra járókat.

GTA GTA

New Hanover

Valentine

Valentine a korabeli állattenyésztéssel foglalkozó települések egyik mintapéldája. A városban rengeteg kereskedő, farmer, cowboy, szerencsejátékos, bandita és örömlány is megfordul.

GTA GTA

Annesburg

Annesburg egy bányaváros a Lannahechee folyó mellett, ahol botrányosak a munkakörülmények, alacsonyak a bérek, és rengeteg bányász vesztette már életét.

GTA GTA

Lemoyne

Saint Denis

Saint Denis egy nyüzsgő nagyvárosnak számít a játék idejében, ahol találkoznak a kultúrák, és rengeteg üzletember, tengerész, koldus és tolvaj él egymás mellett. A fenti képből láthatóan elképesztően innovatív városról van szó, mivel már elektromos árammal működő villamos közlekedik az utakon – ez a játék idején, 1899-ben alig 10-15 éves technológiai vívmány volt.

Az első gameplay trailerből kiderül, hogy valamiféle rablást tervezhet itt a Van der Linde banda.

GTA GTA

Rhodes

Bármennyire is szokványos kisvárosnak tűnik, Rhodes valójában velejéig romlott, tele belső feszültséggel és korrupcióval. Két mezőgazdasággal, ültetvényekkel foglalkozó család között megy a csatározás: a Braithwaite-k és a Gray-ek között. Vajon itt csaptak fel a lángok a játék első, bemutató trailerében?

GTA GTA

Lagras

Lagras egy félreeső kistelepülés Bayou Nwa mocsaras vidékén. A lakói önellátóak, többnyire halászatból és idegenvezetésből tartják fenn magukat.

GTA GTA

RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások