100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Liberty City-be utazunk az SP DLC-ben?

Kicsivel több mint két éve került beharangozásra a Rockstar Games által egy lehetséges GTA V letölthető tartalom, mely Franklin, Michael és Trevor ténykedéseit hivatott kibővíteni az egyjátékos kampány keretein belül.

A bejelentés óta konkrét információkkal sajnos nem leptek meg minket a fejlesztők – GTA Online kiegészítőkkel viszont bőven *sigh* --, azonban heves találgatások, kétségbeesett segélykiáltások és hihetetlen mennyiségű pletyka már igen nagy mennyiségben eljutott a nagyobb gamer, illetve Grand Theft Auto rajongói oldalakhoz.

Most a GTAForums szemfüles felhasználóinak jóvoltából ismét érdekes dologra szegeződött a fanatikusok figyelme, egy bizonyos Adrian Page internetes portfóliójában, ahol a készülő projektek között egy Liberty City-t a GTA V által használt, frissített grafikus motorral megjelenítő képet találtak.

GTA

 GTA

Egyértelmű következtetéseket ugyan ezen képekből nem lehet levonni, ám bizakodásra okot adhat Adrian Page LinkedIn profilja, ahol előzőleg betöltött állásai között szerepel az Electronic Arts és a THQ, jelenleg pedig a Rockstar Games berkeiben dolgozik, Environment Artist (játékok területi kialakításáért, annak felépítéséért felelős művész) munkakörben.

Hogy ez jelentheti-e azt, hogy a nem is oly távoli jövőben visszalátogatunk Liberty City feljavított változatába, azt sajnos nem tudni, de érdemes lehet eljátszadozni a gondolattal, hisz itt az ideje egy igazán nagy durranásnak.


dvflls
Offline
2016. 06. 04. 23:47
Nem inkább egy remasterelt GTA IV kiadás készül(het)? Ez a fajta divathullám söpör végig a játékiparon mostanság egyébként is.
Én örömmel fogadnám egyébként, némi extrákkal, új dolgokkal kiegészítve, bár valamilyen szinten pofánköpés is lenne a rajongók felé.

LC-s GTA V Rablásnak sok értelmét nem látnám megmondom őszintén.

NikitaDragovich
Offline
2016. 06. 05. 10:12
Na, végre kitettétek ezt a hírt! Csodálkoztam is, hogy miért csak most írtatok erről cikket.

dvflls: Miért nem? Szerintem lenne értelme LC-s rablásoknak a GTA V-ben! Főleg azért is, mert a GTA V sokkal inkább a rablásokra fókuszál.

Benito94
Offline
2016. 06. 05. 13:17
Az lenne a kemény ha LC nem külön map lenne hanem hozzákötnék SA-hoz, én nagyon örülnék neki de szerintem felejtős, de mindenképp érdekes lenne

kekesi
Offline
2016. 06. 05. 14:37
Nem hiszem, hogy igaz lenne a pletyka. Bár ha belegondolunk azért LC van olyan kidolgozott mint LS csak a grafikát kéne feljavítani, ami egy ekkora és ilyen tapasztalt csapatnak nem nagy kunszt. Érdekes lenne, visszatérni LC városába, simán lehetnek olyan küldik amik egyszerre játszódnak mind két városban, az ingázást pedig meg lehetne oldani repülővel. Akár még a GTA Online részé is lehetne. Vissza is térnék a játékhoz ha ez megvalósulna.

Mondjuk szerintem az se lehetetlen, hogy kapunk egy GTA IV+DLC-k újra kiadást.

KevinSipos979
Offline
2016. 06. 05. 15:58
kekesi: Nem lenne rossz ötlet. Azt is eltudnám képzelni, hogy más városba, teszem azt európai, ázsiai, dél-amerikai városokba lennének küldetések és ingázással lehetne végezni. De ezt úgy mint North Yankton esetében, nem a teljes várost lemodellezve, hanem csak egy kis részén, pl. Párizs vagy Budapest valamelyik kerülete.

dvflls
Offline
2016. 06. 05. 20:11
NikitaDragovich: Kurva nagy fantáziát látnék a két játék keresztezésében, természetesen nem sufniból, hanem egy vaskos Rockstar update keretén belül, illetve a már említett remasterelt Liberty Cityvel. És persze úgy hogy a GTA V-ös karakterekkel lehetne LC-be utazni a játékbeli légitársaság segítségével. Mint a Gtasa-ban. Nah és persze az szokásos tervezést meg az élőkészítést már LC-ben hajthatnánk végre. Hasonlóan nagyobb szabású ügyeket, de persze nem Oceans filmekben látottakhoz hasonlókat, csak hogy továbbra is meglegyen a sötétebb gengszter hangulat.

Így el tudnám képzelni.

tatec
Offline
2016. 06. 06. 15:44
Nekem csak az a gyanus,hogy miért nem a north yankton körül szellözik ki valami DLC hirek?Ha már az ugy is meg van minek dugdosni.

totyak
Offline
2016. 06. 06. 17:10
Ezt a hírt én eléggé szkeptikusan fogadom. A GTA IV önmagában is majdnem 17Gb, ennél több lenne felhúzott grafikával. 20Gb-os frissítések nem nagyon szoktak jönni. Megőszülnénk, mire lejönne a szerverről. Másrészt meg már ellőtték Liberty City-t DLC-nek az EfLC-ben. Maximum annyit tudok elképzelni, hogy egy adott szegletébe visszamehetnénk LC-nek, de azt meg csak bután lehetne megoldani. Nyílt részekre nem engedhetne a játék, mert akkor mit látnánk, nagy falat, ahol nem tudunk továbbmenni? Zárt részeknek meg nincs értelme, ahhoz nem kell LC. Szerintem a kép hátterében két dolog lehet. Vagy csak tesztelték, hogy mit lehet kihozni a IV-ből az új motorral, vagy HD remaster kiadást terveznek. Azt meg nem veszem meg, maximum letöltöm. Harmadjára már nem akarom kifizetni ugyanazt a játékot.

dani.szentgali
Offline
2016. 06. 07. 13:35
Szerintem sem lehet itt többről szó, mint egy remastered GTAIV kiadásról. Nem akarok vitát kirobbantani, továbbá a lelkem egy kicsiny mély szegletében még mindig pislákol némi reménysugár, de tartok tőle, hogy a GTAV SP DLC-t már elfelejthetjük. Túl sok időt fektettek/fektetnek az Online-ba ahhoz, hogy megérjen nekik foglalkozni közben egy SP DLC-vel. Ráadásul már lassan három éves a GTAV, ami játékmércével mérve már réginek, öregnek minősül. Persze tudjuk, hogy a Rockstar nem az a fajta fejlesztő, aki rövid időintervallumokon belül ontja ki magából tonna számra a játékokat és a komolyabb tartalmakat, de hiába nem a gyorsaságukról híresek, egy hároméves játékkal szerintem még ők sem foglalkoznának komolyabban. Persze örülnék, ha tényleg lenne SP DLC, főleg ha valóban új területekkel (akár North Yanktonnal, akár Las Venturassal és San Fierróval, akár Liberty City felújított változatával) bővítenék az amúgy sem kicsi területet, de attól tartok, hogy ezt már elvitte az Online. Van még remény, de ha a következő fél évben is csak az Online lesz műsoron (és eddig nagyon úgy néz ki, hogy ez lesz), akkor tényleg búcsút inthetünk az SP DLC-nek.

bond71
Offline
2016. 06. 08. 11:14
totyak: POnt hogy ne így fogd fel én elsőként mondom GTAV előttről hogy egybe fogják szerkeszteni a városokat!!!

Emlékszem mikor a R* -tól mondták hogy simán meg valósítható hogy több nagy városból csináljanak egy világot DLC-kkel pontosan úgy ahogy dvflls leírta!!!

Én ezt a dolgot a GTAV megjelenése előtt már mondtam és azóta is várom adott a technológiájuk hozzá,, meg mondták régebben készek ilyet tenni és tervezik is! AKkor miért ne lenne itt az ideje?? GTAV amúgyis kicsi és kevés a mai konzolokon! Az meg 20gb-s Update vagy 55gb, nem tök mind1 a mai világba?? Terrás konzolok vannak kinn nincs korlátozva egy játék vagy Update mérete!
Az meg hogy mennyi idő még a "te neteddel lejön" téged se fog sztem érdekelni meg mostanság 1játék mind 20-60gb között van... mert 1x töltöd le nem naponta aztán játszod és kész !!

totyak
Offline
2016. 06. 08. 15:35
bond71: Szerintem csalódni fogsz és nem rakják egybe a városokat. Nem is emlékszem, hogy mondtak volna ilyet, de ha neked ilyen határozottan rémlik, akkor elhiszem. Nekem nagyon nem mindegy, hogy mekkora egy update. Pc-n játszom, véges a tárhelyem, de ugyanez igaz konzolokra is. Ne legyen már 100 giga egy játék. Most is mindenki nyavalyog, hogy lassan jönnek az updatek a rockstar szerverről, hát akkor mi lenne 20-30 gigánál?

bond71
Offline
2016. 06. 08. 16:36
Határozottan emléxem és azóta is mondom s várom tatec-al is sokat beszéltünk erről! Amúgy meg egyáltalán nem értelek, én PS4-en játszom storeból most is húztam tegnap délbe 2 játékot mind 40gb felett van updatekkel együtt a gépen volt estére, nincs ezzel semmi baj, neked azon kívül ha lassan szeded ez annyira probléma hogy nem is örülnél egy ilyen nagyszabású dolognak mert "sok idő letölteni" ?? Lehet csak engem nem érdekel de nehogy már az tartson vissza vmit hogy sok idő letölteni xD


totyak
Offline
2016. 06. 08. 17:52
bond71: Természetesen örülnék egy ilyen frissítésnek, mindennek örülök, ami GTA, csak nem tartom reálisnak. Nekem igazából a letöltéssel sem lenne gondom, jó netem van. Bár, ha a szerver nem akarja, akkor a legjobb nettel sem szedem le. PC-n sokszor belassul, nem tudom PS-en hogy van. Én nem szoktam bekapcsolva hagyni a gépet órákra, hogy álljon magában és töltsön. Nálam akkor megy, ha használom. Ebből a szempontból lenne csak macerás nekem egy nagy frissítés.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások