100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Érkezik a Red Dead Redemption folytatása!

Az alábbi képet tette közé körülbelül egy órája a Rockstar Games a Facebookján, és a hivatalos oldalukon is több helyen felbukkan. Nagyon úgy tűnik, hogy végetért a várakozás, és érkezik a Red Dead sorozat harmadik része. Több információnk egyelőre nincs, és a Rockstart ismerve egy darabig nem is lesz.

[UPDATE] Red Dead Retribution?

Természetesen megindult a találgatás, hogy mi lehet a címe a vadnyugati eposz harmadik részének. Egy bizonyos user feltöltött pár képet, melyeken "Red Dead Retribution" feliratú poszter, sőt még egy PS4 tok is szerepel. Bár az indián csajszi menő és a Rockstar betegesen vonzódik a furcsa címekhez (The Ballad of Gay Tony...), de az egész fake: egy rajongó készítette őket.

Érdekes módon a cím feltűnt a Reddit bugyraiban is, de a user azóta törölte magát, miután leleplezték, hogy ez is csak kamu.

A retribution jelentése egyébként "megtorlás", "büntetés", tehát nem feltétlenül légből kapott az ötlet. Valószínűleg a harmadik rész címe is követi az RDR mintát, de nem lennénk meglepve, ha a Rockstar beújít valami mást.

A posztot folyamatosan frissítjük...


totyak
Offline
2016. 10. 16. 15:53
Valószínűsíti mindenki, hogy a Red Dead-del kapcsolatos bejelentés lesz, de ilyen egyértelműen kijelenteni, hogy érkezik, kicsit merész.

wantoo
Offline
2016. 10. 16. 15:59
Hát, hozzáadtam egy kérdőjelet is a címhez, lehet tényleg túl merész volt
2016. 10. 16. 16:02
Először én is Red Dead-re asszociáltam, de az egyik facebook kommentelő jobb tippet adott, ami ha igaz, akkor az egész videojáték történelmet megváltoztatja. Olyan bejelentés lenne, amivel a take two részvényei az egekbe szöknének, a játékosok elvárásai pedig még magasabbra... ÉRKEZIK A GTA ONLINE HALLOWEEN DLC!

Neil
Offline
2016. 10. 16. 16:27
Jó az időzítés is, a Mafia III beégése után nem sokkal, megint cselesek ezek a rockstaros fiúk

tatec
Offline
2016. 10. 16. 17:00
Valaki még tudja,hogy a GTA V logo hány napig volt a fö oldalon amig bejelentették a játékot?

Bence (Visali)
Offline
2016. 10. 16. 17:24
totyak: Vörös háttér és koptatott írás. Vajon mire utalhat a Rockstar? Nem mondom, hogy nem jogos a felvetésed, de ezeknek egyértelmű szimbolikus jelentésük van. Ha nem tudnánk, mit jelentenének, nem lenne értelme vasárnap kidobni a Facebookra. Ráadásul most jött a Revolver PS4-re, ez sem lehet véletlen.

Szerintem hétfőn fel is fedik egy névvel és egy logóval.

NikitaDragovich
Offline
2016. 10. 16. 19:04
Yeah! Végre vége a GTA Online-nak, és a Red Dead veszi át a helyét. Így estére most nagyon jól jött ez a hír.

dani.szentgali
Offline
2016. 10. 16. 19:34
Eredetileg ma már nem jöttem volna fel az oldalra, de amikor a Facebook-os hírfolyam olvasása közben megláttam a posztot, azonnal tudtam, hogy ma még egyszer be kell nézzek.
Először is örülök a hírnek, másrészről meg nem hiszem, hogy kacsa lenne vagy valamilyen véletlen, esetleg mást jelentene. Elég rég volt már új játéka a Rockstarnak és hiába van még mindig egy csomó zombi a GTA Online-on, azért rajtunk kívül is van bőven olyan Rockstar fan, aki már kicsit unja a GTA Online-t és valami új Rockstar játékra vágyik. Ráadásul azért lehetett rá számítani, hogy GTA Online ide vagy oda, az idők végezetéig nem élhetnek meg csak az Online játékosainak Shark Card vásárlásaiból. Plusz a Red Dead már nagyon rég nem volt terítéken, a Redemption fél év múlva már 7 éves lesz, úgyhogy minden feltétel adott, sőt inkább már kötelező egy új játék bejelentéséhez! Alig várom már a további fejleményeket!

totyak
Offline
2016. 10. 16. 19:37
Bence (Visali): A kérdéseddel lehet, hogy választ is adtál. Kijött a Revolver PS4-re, talán jön a Redemption is. Esetleg egy fullos felújítás a jelenlegi konzolokra (minimális esély pedig megint van pc-s kiadásra is).

Bence (Visali)
Offline
2016. 10. 16. 20:02
totyak: Szerintem egy remasterért nem érdemes ekkora sejtelmes hűhőt csapni.

dani.szentgali
Offline
2016. 10. 16. 20:03
Bence (Visali): Egy holnapi bejelentés fantasztikus lenne! Eléggé vidámmá tenné az egyébként unalmas hétfői napomat!
totyak: Sajnos benne van a pakliban, hogy neked lesz igazad, de - ha nem sértelek meg - nagyon remélem, hogy ezúttal tévedsz és nem csak egy Redemption HD-ről van szó, hanem egy teljesen új játékról. PC-s kiadásban pedig elhiszem, hogy még ennyi idő elteltével is reménykedsz, de szerintem te is jobban járnál már egy új résszel, amit remélhetőleg most PC-re is kiadnak a konzolok mellett. Azért szerintem a Redemption-ből már láttál/tudsz már eleget ahhoz, hogy inkább egy új játékot tolj ki, mint egy hét és fél éveset. De te tudod, hogy mi lenne a jó neked, mindenesetre szerintem mindenki jobban járna egy új Red Dead-del, még az is, aki a Redemption-ből PC-s mivolta miatt ki is maradt.

totyak
Offline
2016. 10. 16. 20:18
dani.szentgali: Dehogy sértesz meg, tényleg ne legyen igazam, én sem szeretem az újrakiadásokat, felújításokat. PC-s kiadás sem érdekel, nem várom, végigjátszottam konzolon. Nekem igazából nem is annyira tetszett a RDR.

dani.szentgali
Offline
2016. 10. 16. 20:21
totyak: Értem. Nem tudtam, hogy már végigjátszottad az előző részt. Akkor sztornó. Nekem tetszett az RDR, de ízlések és pofonok. Remélem, hogy az esetleges folytatás jobban elnyeri majd a te tetszésedet is!

Bence (Visali)
Offline
2016. 10. 16. 20:27
dani.szentgali: Gonosz leszek, de én azért félreteszek egy popcorn-t arra az esetre, ha bejelentenek egy új RDR-t, és csak konzolokra

dani.szentgali
Offline
2016. 10. 16. 20:36
Bence (Visali): De gonosz vagy! Amúgy a PC-s verzió engem is hidegen hagy, csak totyak és a többi PC-s kolléga miatt szorgalmaznám egy minimális szinten a dolgot. De mivel én mindig is konzolos voltam és a jelenlegi számítógépem is alkalmatlan játékra, ezért én is popkornozok majd (talán bátrabb leszek és a pezsgőt is bevállalom), ha megint csak konzolra adják ki. Amúgy meg nem biztos, hogy hagyományt csinálnak a Red Dead játékoknál ebből a csak konzolos kiadásból, tudtommal a Revolver PC-re is megjelent és lehet, hogy most az új résznél ismét visszatérnek majd a PC-s kiadáshoz is. De ne szaladjunk ennyire előre, egyelőre várjuk ki a végét, hogy mit is jelent pontosan ez a vörös hátterű Rockstar logóval megáldott kép.

Bence (Visali)
Offline
2016. 10. 17. 08:36
dani.szentgali: Engem nem hagy hidegen a PC verzió Engem érdekel. Bár a R* játékoktól elkezdtem félni.

A Revolver is konzolra volt csak.
2016. 10. 17. 15:32

wantoo
Offline
2016. 10. 17. 15:39
Igen, frissítettük

totyak
Offline
2016. 10. 17. 16:06
7 ember egy vadnyugati tájon --> A 7 mesterlövész the game

dvflls
Offline
2016. 10. 17. 16:09
A kreatív producereket/grafikusokat is kibaszták egytől egyig Leslie Benzies-szel együtt? Mert ez az utóbbi artwork a Django Elszabadul, Aljas Nyolcas, illetve a Hét Mesterlövész remake plakátjainak elég erőteljes nyúlása.
Bár nem lepne meg ha e két moziból (különösen Tarantino-éból) származna az ihlet, illetve a történet jórésze, én kifejezetten örülnék egy rabszolgás vonalnak, nincs is kizárva, utóbbi években egyébként is elég divatos a színesbőrű főhős a játékokban, szerintem ezt a Rockstar odabassza ahogy kell, nagyon várom, kérdés marad e konzol exkluzív.

Ami ennél szarabb hír, és le is hozta valamelyik nemzetközi Tech portál, hogy 2020 előtt nem lesz GTA. A fenti bejelentéssel szinte el is dőlt. Kérdés még az, hogy vajon mióta készülhet?

wantoo
Offline
2016. 10. 17. 16:35
dvflls: Mi is épp erről beszélgettünk tegnap, hogy ez nagyon eltolja a következő GTA bejelentését. Legjobb esetben szerintem jövő ősszel érkezhet ez az új játék, és a GTA Online-t nézve, 2-3 évig tuti elhúzzák.

NikitaDragovich
Offline
2016. 10. 17. 16:45
wantoo: De mondjuk addig lehet, hogy kapunk a GTA V-höz sztori DLC-t. Lehet, hogy direkt az új Red Dead miatt húzták el ennyire a sztori DLC-t. El tudnám azt képzelni, hogy kiadják jövőre az új Red Deadet, mellette pedig adnak ki frissítéseket a GTA Online-hoz. Aztán mikor már nagyon érződik, hogy hamarosan véget ér a GTA Online, akkor kiadnak egy-két sztori DLC-t 2018 és 2019 között a GTA V-höz. Mit gondoltok erről?

dani.szentgali
Offline
2016. 10. 17. 17:22
NikitaDragovich: Szép lenne, jó lenne, de szerintem ez nem fog megtörténni. Nem akarok negatív lenni, de továbbra is tartom magam ahhoz a véleményemhez, hogy a GTAV-höz már nem lesz semmilyen sztori DLC. Már hároméves a játék és a GTA Online mellett nyoma sincs egy esetleges sztori DLC-s fejlesztésnek. Meg azért ez kicsit logikátlannak tűnik számomra, hogy kiadnak egy teljesen új játékot (Red Dead) és aztán majd visszatérnek az addigra már 4 vagy akár 5 éves GTAV-höz, hogy a GTA Online után utólag kiadjanak hozzá egy sztori DLC-t. Szóval ha eddig nem lett volna egyértelmű, hogy a GTAV sztori DLC nélkül marad, az új Red Dead játék bejelentésével véglegesen eldőlt, hogy nem nyúlnak már a GTAV-höz. Én egyébként azt tudom elképzelni, hogy miután a GTA Online lejár, azután felváltja majd a következő Red Dead multija, amit majd Red Dead R..... Online-nak fognak nevezni és a GTA Online-hoz hasonlóan azt is 3 éven keresztül fogják frissíteni meg telepakolni minden szarsággal.

wantoo
Offline
2016. 10. 17. 21:57
NikitaDragovich: Én is inkább arra tippelnék, hogy a GTA V korszakának lassan vége. Ha eleinte volt is terv sztori DLC-re, szerintem a GTA Online sikeressége miatt inkább arra koncentráltak.

NikitaDragovich
Offline
2016. 10. 17. 23:16
dani.szentgali: wantoo: Igen, sajnos igazatok van. Sebaj, remélem, az új Red Dead sokkal jobb lesz, mint a GTA V.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások