100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

A multiplayerben rejlik a Red Dead jövője?

Vérszemet kaphatott a Rockstar Games a GTA Online sikere után, legalábbis úgy tűnik, a Red Dead sorozathoz is tervez egy komplex többjátékos módot. Egy lelkes twitter felhasználó bukkant rá, hogy a játék kiadója bejegyezte a reddeadonline.com és reddead.online webcímeket, előbbi ráadásul a készítők oldalára vezet.


A hétfőn posztolt, hét karakert ábrázoló grafika tökéletesen passzol egy multiplayerhez.

A Grand Theft Auto Online már három éve bővül folyamatosan frissítésekkel, és még mindig jelentős játékosbázissal rendelkezik, így érthető lenne a fejlesztők által választott irányvonal. Ugyanakkor a mérleg másik oldalára kerül, hogy ennek egy lapos, több ponton kidolgozatlanul maradt egyjátékos sztori lett az ára.

 

2016. 10. 18. 13:57
Alig várom, hogy vegyem a sok Shark csekket, vagy részvényt.

dani.szentgali
Offline
2016. 10. 18. 15:54
Sajnos beigazolódott az, amit gyakorlatilag borítékolni lehetett. A Rockstar áttér a multiplayer játékmódra. Sebaj, talán a Red Dead Redemption 2-nél nem fogják annyira eltúlozni, mint a GTAV-nél... bár sajnos erre nagyon csekély az esély. Remélem, hogy a nagy multiplayer-kultusz ellenére az RDR2 nem fog úgy járni, mint a GTAV. Szomorú lenne, ha a Rockstar is lesüllyedne a sok multiplayer-centrikus fejlesztő szintjére és a multi hangsúlyossága miatt szarnának a singleplayer színvonalára.

NikitaDragovich
Offline
2016. 10. 18. 23:51
"A multiplayerben rejlik a Red Dead jövője?"
Ha ez valóban igaz, akkor ugyanúgy fog járni az RDR 2 is, mint a GTA V. Előre látom, hogy a sztori módot el fogják cseszni, akárcsak a GTA V-nél. Tudtam, hogy ez lesz! Idióta Rockstar Games!
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások