100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Megérkezett a Red Dead Redemption 2 első trailere!

Ahogy azt kedden ígérték, a mai napon megérkezett a Rockstar Games jövő év őszén megjelenő új játékának az első bemutatója.


dani.szentgali
Offline
2016. 10. 20. 17:06
Hát ez valami eszméletlenül király!!!

NikitaDragovich
Offline
2016. 10. 20. 17:23
Megnéztem a trailert. Valami eszméletlen! Rohadt durva! Könyörgöm, nehogy elrontsa a Rockstar ezt a remek játékot az Online-nal! Könyörgöm! Remélem, tényleg ilyen is lesz a végső grafika, mert sajnos a GTA V grafikája az első trailerhez képest nagy visszaesés volt.

CsabCharger
Offline
2016. 10. 20. 17:26
A grafika engem is megvett! Nehogy ne legyen már pc-re is.. Ne kelljen már konzolt vennem miatta. ÖÖÖ.. Memória és videókártya vásárlás az ok. A proci meg el fogja bírni.
2016. 10. 20. 17:31
NikitaDragovich:
Nem muszáj ám játszani az online-al.

Amúgy meg nem akarok károgó lenni, de ezt egy ps4 vagy xbox one hogy fogja bírni? Vagy a ps4k-n fog így kinézni?

dvflls
Offline
2016. 10. 20. 18:17
A mocsok oltalmazója: Egyébként szerintem semmivel sem jobb a látvány, mint amit most produkál a GTA V a jelen generáción. Sőt. Vissza lehet nézni bármelyik korábbi V trailert, gyakorlatilag ugyan az. Nyilván ez persze még finomodik később, de ez a játék a jelen generációra íródott, nincsen egy év sem a megjelenésig, és azért azt is vegyük bele, hogy múlt század lévén ismét tucatjával több lesz a kietlen terület a mapon, illetve még nagyságrendekkel kevesebb mozgó objektum, így nem lesz majd annyi frame drop sem. Jól látszik azonban, hogy minden eddiginél gazdagabb élővilággal igyekeznek feltölteni kietlen vidéket.
Megkockáztatom azt is, hogy egész területeket emeltek át egy az egyben az V-ből. A játék valóban gyönyörű és várós, de azért még ne kezdjük el egymás faszát szopni, elég csak az Uncharted 4-et megnézni a madagaszkári pályán, szóval forradalmit nem guritottak, a trailerekhez viszont piszkosul értenek, hogyan kell csinálni, hogy állva behugyozz.
Mindenesetre a map nagyságára vagyok nagyon kíváncsi, hogy rá ver e a GTA V-re ebben a tekintetben is.

dani.szentgali
Offline
2016. 10. 20. 18:59
NikitaDragovich: A GTAV grafikája hol volt visszaesés a trailerekhez képest? Ezt fejtsd ki kérlek, mert nem igazán értem/tapasztaltam ezt a dolgot, pedig már a megjelenés óta, azaz több mint három éve megvan a játék és a trailereket meg az első képeket is visszanéztem csomószor és én ha nem is hatalmas léptékben, de inkább láttam javulást, mint romlást. Amúgy én sem szeretném, ha ez a játék is a GTAV sorsára jutna az Online miatt, de erős a gyanúm, hogy sajnos ugyanaz lesz, mint ami a GTAV-nél volt: a trailerek alapján a széria eddigi legígéretesebb darabjának állítják be a játékot, majd a megjelenés után kb. 3-4 hónap játék után kiderül, hogy az egész csak kamu meg reklámfogás volt és a sztorit leszarják, míg az Online-nal foglalkoznak csak, ami egy ideig jó, de egy alapból singleplayer sztoris játékaik miatt ismert és tisztelt kiadó részéről a régebbi rajongók számára ez mégiscsak csalódás. Nagyon ajánlom, hogy az RDR2-nél ezt ne merjék meghúzni.
A mocsok oltalmazója: Persze, hogy nem muszáj. A GTA Online-nal se játszik a faszom se már egy jó ideje. Figyelmen kívül lehet hagyni az Online-t, ezzel nincs is gond, azzal már viszont van, hogy a Rosckstar meg azokat hagyja figyelmen kívül, akik meg figyelmen kívül hagyják az Online-t. Ergo olyannyira látványosan szarnak az egész egyszemélyes játékmódba, hogy egy idő után már kénytelen az ember áttérni az Online-ra, ha ki akar próbálni néhány új feature-t, hogy hosszú távon ne legyen unalmas a játék. Itt ezzel van a probléma.
dvflls: Hát a térkép mérete engem is érdekelne. Remélem én is, hogy nagyobb lesz a bejárható terület, mint a GTAV területe volt. Mondjuk a trailer kenus jelenetét elnézve most már nem fogják tudni az előző résznél bevált természetes határokat felhasználni a játékterület körbekerítésére (pl. a vizet), mert lehet, hogy ismét nem lesz kidolgozott úszás a játékban és azonnal meghalunk majd, ha vizet érünk, de ha most a kenu személyében lesz egy használható vízi jármű, akkor már nem tudnak visszatartani minket a vízzel.

dvflls
Offline
2016. 10. 20. 19:38
Emberek.. Röhej az egész, a rendezés egy az egyben a GTA V első trailere.. Ha megnézitek jobban a képsorokat. Biztosan lesz összehasonlító videó.

NikitaDragovich
Offline
2016. 10. 20. 19:45
dani.szentgali: Én itt a GTA V első trailerére gondoltam. Nézd csak meg, hogy milyen grafikája van a játéknak abban a trailerben! Azt a grafikát még a PC-s GTA V sem tudta elérni!!!

UnNarrator
Offline
2016. 10. 20. 20:03
Western kötösbe rejtett GTA V single player DLC?

Tyler89
Offline
2016. 10. 20. 22:22
O.M.G.!!! Felőlem aztán vice city grafikával is jöhetne, nálam oda-vissza lekőrözi a legtöbb sandbox játékot!
Az online szapulást viszont tényleg nem értem. Oké, hogy jöhetne stroy DLC. Én se venném félvállról, de az adna plusz 1-2 órát, aztán ugyanúgy semmi. Undead nighter annó nagyot ütött. De azért ne használják már el minden címűknél! És itt jön képbe az online. Remek küldetések, pazar verdák, a CEO-s meg Motros kiegészítő is elég pofás lett. Ha valami hasonlót tudnak alkotni a vadnyugat világában, akkor én elégedett leszek.

Bence (Visali)
Offline
2016. 10. 21. 11:39
Ez a trailer az állatok animációjáról és a részletgazdagságról szól, hogy mennyi mindent meg tudnak mozgatni (lásd a patkány után mozognak a fűszálak). Hangulatos, bár a szinkronhang nem mutatkozik markánsnak.

Az csak nekem tűnt fel, hogy a trailer végéről kihagyták a platformokat? Már egy jó ideje mindenhová odateszik.

dani.szentgali
Offline
2016. 10. 21. 13:54
Bence (Visali): Szerintem azért nem volt a végén platforminfó, mert húzni akarják a PC-sek agyát, hogy a legközelebbi trailerig reménykedjenek szegénykék, hogy hátha ez azt jelenti, hogy PC-re is érkezik a játék és nemcsak konzolokra... aztán majd jön a csattanó a második trailer végén, hogy megint csak Xbox-ra meg PS-re lesz. Amúgy lehet, hogy direkt nem rakták még ki, mert lehet, hogy megpróbálják a számítógépes portot, de ha út közben rájönnek, hogy a fix rendszerekre megint sokkal könnyebb lesz a fejlesztés, akkor majd a következő trailer végére odabiggyesztik, hogy megint csak konzolokra jön. Vagy az is lehet, hogy a PS4K meg az új Xbox előbb megjelenik, minthogy elkészítik és ezért azokra fogják kiadni a játékot, hogy a PS4-esek meg X One-osok is vehessenek új konzolt. Én kb. ezekre tudok gondolni.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások