100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Nem fogja szabotálni az RDR2 multiplayer a GTA Online jövőjét

Nem csökken majd a GTA Online iránti érdeklődés a Red Dead Redemption 2 többjátékos módja miatt a Take-Two Interactive vezérigazgatója szerint. Az egyik befektető a cég szokásos negyedévi konferenciáján fejezte ki aggodalmát a két játék párhuzamos fenntartásával kapcsolatban, Strauss Zelnick viszont úgy véli, nem lesz egymás vetélytársa a két multiplayer.

Ahogy ő fogalmaz, a szórakoztató ipar egy "különös állatfaj":

"A szórakoztatás valami olyan, amit akarsz, de nincs szükséged rá. Ha épp semmit nem kívánsz meg a piacon, nincs oka, hogy megvedd. Ha viszont több dolog is érdekel, a mohó fogyasztók mindet megszerznek majd" - mondta Zelnick.

A kiadó egyébként nagyon izgatott az RDR2 online tartalmait illetően, részleteket azonban semmiképp sem szeretett volna felfedni. Annyit ígért, hogy további információkat egyenesen a Rockstar Games-től kapunk majd.

Zelnick óvakodott attól, hogy megsaccolja az új RDR eladásait, csupán arra emlékeztetett, hogy az első Red Dead Redemption kezdő évében 8.5 millió darabot adtak el a játékból, életciklusát tekintve pedig 15 milllió példány került a játékosok kezei közé.

A negyedévi jelentés szerint a cég továbbra is 2017 őszére várja a Red Dead Redemption 2 megjelenését PlayStation 4 és Xbox One konzolokra.


dani.szentgali
Offline
2017. 02. 10. 20:54
Ez mondjuk jó hír. És az meg még jobb lenne, ha ez a multiplayeres dolog azt jelentené, hogy az RDR2 multija annyira nem kap nagy hangsúlyt, mint a GTAV-é. Így legalább több idő jutna az egyjátékos módra és nem lenne annyira elbaszva, mint a GTAV-é volt. Az meg sajnos továbbra sem túl jó jel a PC-sek szemszögéből, hogy még mindig csak a konzolokra reklámozzák a játék megjelenését. Nem akarom előre a falra festeni a sátánt, de egyre valószínűbb, hogy az új RDR is csak konzolokra lesz majd kiadva...
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások