100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Új Sadie Adler és Black Belle küldetések érkeztek a Red Dead Online-ba

Két rajongó kedvenc Red Dead Redmption 2 sztori szereplőnek segíthetünk ezentúl a Red Dead Online-ban is. Az új free roam missziókban Sadie Adler és a fegyverforgató dáma, Black Belle előéletébe nyerhetünk betekintést, így azoknak is érdemes kipróbálnia a multiplayert, akik elsősorban sztori kiegészítőkre vannak kiéhezve – ráadásul ehhez most már a Defensive Playing Style is segítséget nyújt.

Sadie-t az Adler birtokon, Ambarino hófödte északi részén találjuk, ahol a sztori epilógusa is indul, Black Belle-t pedig a Leymone-i rejtekhelyén.

PS4 korai hozzáférés

A két karakteren túl a PlayStation 4 változat tulajdonosai több újdonságot is kipróbálhatnak korai hozzáféréssel, melyeket később természetesen az Xbox One játékosok is megkapnak majd:

  • Perlino Andalusian Horse: egy új perlino andalúziai ló, valamint új lovas felszerelések
  • Új öltözékek: Wescott szoknya, Valdez mellény, Citadel csizma, kockás sapka (Plaid cap)
  • Új fegyver: Ancient Tomahawk fejsze
  • Új Showdown Mode: Make it Count: Ancient Tomahawk
  • Last Stand játékmód: A GTA Online-ból is ismer last standing játékmód, ahol nincs respawn, az nyer, aki a legtovább talpon marad.

Ne feledjétek, május 27-ig plusz költségek nélkül, azaz PlayStation Plus tagság nélkül is játszható a Red Dead Online csak PS4-en!

Bónuszok

Ezen a héten (május 27-ig) az alábbi jutalmak várják azokat, akik belépnek a Red Dead Online-ba:

  • 25 százalékkal több pénz és arany jár minden A Land of Opportunities küldetésért, Free Roam Misszióért, Showdown Módért, versenyért (Races) és Free Roam Eventért
  • Plusz 5 arany rúd jár azoknak, akik legalább egyszer posse tagjaként játszanak
  • További extra RDO és XP, ha posse-ban játszanak a játékosok, free roam eventet, kompetitív kihívást (competitive challenges), Showdown játékmódot.

dani.szentgali
Offline
2019. 06. 05. 18:14
Elég menő az andalúziai ló, még alig játszottam vele, de már most majdnem ugyanolyanok a statisztikái, mint a már régóta használt, maximális kötődési szintet elért lovammal, ami azért mindenképpen említésre méltó.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások