100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Tényleg nem szállít már Magyarországra a Rockstar Warehouse

Néhány hete megújult a Rockstar Warehouse, a kiadó saját kis online áruháza, ahonnan exkluzív, hivatalos rajongói tárgyakat lehet beszerezni a Grand Theft Auto és a Red Dead sorozaton át egészen a Bully-ig. Noha nyári vásárral és "nagy bővüléssel" izzították a ráncfelvarrott weboldalt, Magyarországról hirtelen minden eltűnt, és néhány digitális PC terméken kívül azóta sem tudunk semmit sem rendelni.

Akkor azonnal kérdéssel fordultunk a Rockstar Games-hez, hogy megtudjuk, szándékos vagy csupán hiba, amit innen tapasztalunk, és egyúttal arra is rákérdeztünk, miért tűnt el a GTA Vice City Stories és a Midnight Club LA a digitális áruházakból. A hivatalos válasz pedig most érkezett meg:

"A GTA Vice City Stories PS3-ra és a Midnight Club: Los Angeles Xbox 360/Xbox One-ra jelenleg egyetlen régióban sem érhető el, egyetlen digitális platformon sem, nem csak Magyarországon.

Ami a Rockstar Warehouse-on tapasztalt fulfillment problémákat illeti, áruházunk e-kereskedelmi ellátója jelenleg nem támogatja a szállítást bizonyos országokba, beleértve Magyarországot. Ugyanakkor reméljük, hogy a jövőben kiterjeszti a szolgáltatást a ti területetekre is."

Bár a Rockstar válasza elég kimért, az most már biztos, hogy szándékosan nem látunk semmilyen Rockstar rajongói terméket.

A weboldal megújulása előtt nem volt gond a magyarországi szállítással. A tavalyi Summer Sale alkalmával például mi is rendeltünk néhány remek pólót és sapkát.


dani.szentgali
Offline
2019. 09. 02. 22:07
Na basszus. Ez nem valami jó hír. Úgy látszik akkor, hogy mégsem rendszerhiba volt, hanem szándékos dologról van szó. Na mindegy, nem mintha vettem volna bármit is korábban tőlük. Persze a hivatalos rajongói tárgyakért kár, de például én is egy balatoni piacon vettem egy RDR2-es bögrét, szóval valamilyen módon azért pótolni lehet az űrt.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások