100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Hivatalos: Jön a Red Dead Redemption 2 PC-re és Google Stadia-ra!

Ahogy az már sejthető volt az új Rockstar Games Launcher asztali alkalmazás debütálásakor, végre PC-re is megérkezik a vadnyugat. A Rockstar Games hivatalosan is bejelentette, hogy november 5-én érkezik a nagysikerű Red Dead Redemption 2 PC-re, és egyúttal nyitó cím is a Google Stadia-n is.

A Newswire bejegyzés alapján sanszos, hogy ezúttal kizárólag digitálisan lesz megvásárolható a számítógépes változat (?), ellenben a Rockstar Games Launcheren kívül elérhető lesz az Epic Games Store-ban, Greenman Gamingen, a Humble Store-on és decemberben megvásárolható lesz Steamen is.

A játék ráadásul feljavítva (!) érkezik PC-re! Egyfelől szebb grafikai megjelenést lehet majd kicsikarni belőle [vélhetően RTX támogatást is kap – by szerk.], másfelől új sztori tartalmakat is kapnak a PC játékosok, mint példáűul új Bounty Hunter küldetések, Gang Hideoutok, fegyverek és más.

Természetesen a Red Dead Online is elérhető lesz PC-n, a hozzáférés pedig teljesen ingyenes lesz, mint ahogy a GTA Online esetében is.

Rockstar Games Launcher, előrendelői bónuszok

Az előrendelés először kizárólag a Rockstar Games Launcher kliensen keresztül lesz lehetséges október 9-én 17:00-tól egészen október 22-ig. Ebben az időszakban egyúttal két másik ingyen játékot is lehet választani az alábbiak közül:

  • Grand Theft Auto III
  • Grand Theft Auto: Vice City
  • Grand Theft Auto San Andras (ez október 8-ig mindenki számára ingyenes az applikációban)
  • Bully: Scholarship edition
  • L.A. Noire: The Complete Edition
  • Max Payne 3: The Complete Edition

A két játékon kívül hagyományosabb előrendelői ajándékok is lesznek:

  • Outlaw Survival Kit (Story Mode): Speciális csomag tele ellátmánnyal
  • War Horse (Story Mode): Egy egyedi szürke csataló
  • Treasure Map (Story Mode): Egy plusz kincsestérkép
  • Bónusz pénz (Story Mode)
  • 50 Gold Bar (aranyrúd) a Red Dead Online-ban

További digitális áruházak

Október 23-tól a Red Dead Redemption 2 PC előrendelhetővé válik az Epic Games Store-ban, a Greenman Gamin-en, a Humble Store-ban és a Game Stopon is, a játék mellé pedig 25 Red Dead Online aranyrúd jár majd előrendelői ajándék gyanánt. Steamen várhatóan decemberben lehet majd először megvásárolni a játékot.

Gépigény, képek a jövő héten

Október 9-én egyúttal megérkeznek az első képek is a játékról, a fejlesztők leleplezik a hivatalos rendszerkövetelményeket és még több részlet kiderül a nagyon várt számítógépes változatról.


CsabChargerRDRO
Offline
2019. 10. 04. 21:59
Remélem, hogy mint a GTA Online esetében, itt is átvihetjük a karakterünket.

dani.szentgali
Offline
2019. 10. 06. 14:15
CsabChargerRDRO: Ja, az nem lenne rossz. Bár én még mindig inkább maradok a konzolos változatnál. Persze személyes, egyéni preferencia kérdése ez is.

CsabChargerRDRO
Offline
2019. 10. 06. 16:29
dani.szentgali: Személy szerint Nálam sokkal több szól a PC mellett. 1080p helyett minimum 1440p, ha esetleg a kártyám nem bírná, Decemberben jön úgyis az RTX. Jövő 7en tuti előrendelem. Erre vártam!! Ja.. PS + meg bekap**ja!

dani.szentgali
Offline
2019. 10. 09. 21:44
CsabChargerRDRO: Most már nekem is van gépem, de nem igazán érzem annyival jobbnak, mint a PS-t. Persze mint mondtam, ez egyéni preferencia kérdése, nem akarok konzol vs. pc háborút, + azért elég fasza a PC-m is, ezzel együtt azonban úgy gondolom, több pénzt nem érdemes már bele tenni, a konzol butább és egyszerűbb, azonban pont emiatt tovább is bírja. Csak valahogy azt a rohadt adatmentést kéne megoldani, hogy visszaszerezhessem a sulis adataim. xD
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások