100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Megérkezett a Game Ready Driver a Red Dead Redemption 2 PC-hez

Már csak órákra vagyunk a Red Dead Redemption 2 PC-s debütálásától, az utolsó pillanatban pedig befutott az NVidia legújabb illesztőprogramja, ami a GeForce kártyákat készíti fel a játék optimális futtatására, a gaming GPU technológiák egyik úttörője ráadásul tippeket is összegyűjtött, hogy milyen kártyát érdemes beszereznünk a stabil 60FPS képkockasebességhez, néhány új illusztráció kíséretében.

Az már az előzetesek és a szolid gépigény bejelentés óta egyre valószerűbb lett, hogy az ajánlott gépigényben megadott GTX 1060 természetesen nem az ultra beállítások melletti 4K felbontáshoz és 60FPS-hez ajánlott, sokkal inkább a máig legnépszerűbb 1080p felbontáshoz és Medium-High beállítások eléréséhez nyújt segítséget.

GTA GTA GTA

Noha a játék eredetileg nem támogatja az ray-tracing technológiát, az NVidia összegzégsében – melyet ide kattintva lehet végigböngészni(természetesen) a legújabb zászlóshajóit ajánlja a hibátlan 60FPS élményhez, azaz:

  • 3840x2160 felbontás mellett Medium-High beállításokhoz GeForce RTX 2080 Ti kártyát.
  • 2560x1440 felbontás mellett High beállításokhoz GeForce RTX 2070 SUPER kártyát. Ezen a felbontáson magasabb beállítások érhetőek el RTX 2080 SUPER karival, és az Ultra beállításokhoz pedig a RTX 2080 Ti-t ajánlják.
  • 1920x1080 felbontás mellett High beállításokhoz GeForce RTX 2060 kártyát – a mutatók feljebb állíthatók RTX 2070 és RTX 2070 Ti kártyákkal, vagy akár 60-nál magasabb képkockaszámot is elérhetünk

Az NVidia írásából az is kiderül, hogy a játékban közel 40 féle grafikai beállítás lesz elérhető, és a játék támogatni fogja az upscaling technológiát, mellyel alacsonyabb felbontású monitorokon magasabb felbontású textúrákkal futtathatjuk a játékot, valamint a legújabb a latency és sharpening megoldásokat is felhasználták a fejlesztők.

Amennyiben nincs bekapcsolva az automatikus illesztőprogram frissítés, a 441.12-es verziószámú driver letölthető az NVidia oldaláról vagy a GeForce Experience kliens programból is. A driver egyébként a Need for Speed Heat számára is felkészíti a gépeket, valamint elérhetővé teszi a G-SYNC támogatást az LG 2019 4K OLED TV készülékekhez.

Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások