100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Karbantartás esedékes szerdán a Rockstar Games szereverein!

Február 12-én, szerdán reggel 7:00 és 9:00 (CET) között karbantartás lesz a Rockstar Games szerverein, ezért ideiglenesen nem lesz elérhető sem a GTA V, GTA Online, sem pedig a Red Dead Redemption 2 és a Red Dead Online egyik támogatott platformon sem.

A fejlesztők a hivatalos Support oldalra tűzték ki a közleményt, mi szerint a játékok mellett a Social Club fiókok is offline állapotba áll. A multiplayeren kívül emiatt mindez most a Story Mode-ot is érinti – itt ugyanis PC-n szükség van az online bejelentkezésre az időszaki eredetiség ellenőrzéshez, offline módban csak egy ideig játszhatók a játékok, illetve konzolon bizonyos funkciók szintén csak Social Club fiókkal érhetők el.

Ugyanakkor a leállás várhatóan nem fogja felölelni a két órát, így amint megtörtént a karbantartás, a szolgáltatások helyreállnak.


anulu1991
Offline
2020. 03. 21. 10:12
Nekem sajnos szerda óta nem működik a Launcher..

Egyedül vagyok ezzel?

Köszi

dani.szentgali
Offline
2020. 03. 25. 16:59
anulu1991: Ha nem oldódott meg a probléma, írj a rocktar supportnak (természetesen angolul).
Hozzászólok
Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások