100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

A Rockstar Games is komolyan veszi a koronavírust

Valószínűleg már mindenki értesült róla, hogy világszerte komoly fenyegetést jelent a COVID-19 vagyis a koronavírus, éppen ezért a Rockstar Games is lépéseket tett a dolgozói biztonságának érdekében.

Vasárnap Twitter-en ma pedig Facebook-on is posztoltak arról, hogy a vírus miatt hosszas szervezés és megbeszélés után úgy döntöttek, hogy világszerte minden studiójukat távoli munkára szervezik át. Ez annyit jelent, hogy aki csak teheti otthonról dolgozik, de a fejlesztők biztosítattok róla, hogy ez a fejlesztésekre nem lesznek hatással, továbbra is számíthatunk minden héten valami újdonságra és nagyobb szabású tartalmak is várhatók.

Azonban fontosabbnak tartjuk kiemelni a cég példaértékű magatartását, és mi is arra buzdítunk mindenkit, hogy aki teheti maradjon otthon, mert jelenleg ez az egyetlen módja, hogy lassítsuk a vírus terjedését ezzel megakadályozva az egészségügyi rendszer összeomlását.

A Rockstar Games Twitter bejegyzése


dani.szentgali
Offline
2020. 03. 18. 16:30
Felelős döntést hozott kedvenc fejlesztőgárdánk is. Én is itthon vagyok, és mindenkinek azt tanűcsolom, hogy tegyen hasonlóképp!

totyak
Offline
2020. 03. 19. 16:58
dani.szentgali: Sajnos ez nem ilyen egyszerű. Ha mindenki otthon marad, csődbe megy az ország és persze a polgárok is. A munkát el kell végezni, nem mindenki tud home office-ban lenni.

Luszie
Offline
2020. 03. 19. 18:35
Na ez az.
Én is mostanában picit ingázok Szeged és Félegyháza között, de ezt pl. próbálom nullára redukálni... Egy jó kis koronavírus nekem se hiányzik.

dani.szentgali
Offline
2020. 03. 23. 18:16
totyak: Ez igaz sajnos. Kár, hogy MO így el van baszva pénzügyileg, az lenne pedig egy ilyen helyzetben a normális, ha mindenki kapna 2-3 hét fizetett szabadságot. Persze nyilván én is tudom, hogy ez itthon sajnos nem ilyen egyszerű történet, sőt igazából egyáltalán nem kivitelezhető. Igazából a "mindenki maradjon otthon" mondatom azokra az emberekre vonatkozik inkább, akik sokakkal ellentétben, viszont hozzám hasonlóan megtehetik, hogy otthon maradnak, viszont mégsem teszik.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások