100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

A természettel ápolt viszonyunkat bővíthetjük a Red Dead Online új szerepében

Nagyon hosszú pangás után végre új szereppel bővült a Red Dead Online. A The Naturalist (természetbúvár) szerep számos új küldetést, karaktereket, állatokat, fegyvereket, jutalmakat és sok mást ad hozzá a játék világához.

Az új tartalmat két fő szálon teljesíthetjük, amelyhez két új szereplő társul:

Az állatvilág megőrzését szolgáló Harriet Davenport az állatvilág megértéséhez kéri majd karakterünk segítségét, hogy bizonyos vadon élő állatokat felkutatva azokat altatólövedékkel ártalmatlanítsuk, majd mintákat vegyünk róluk különböző jutalmakért cserébe.
A másik oldalon a veterán vadász Gus Macmillan áll, aki inkább az állatvilág kiirtásában kéri segítségünket, hogy trófeákat gyűjtsünk, és jutalomként akár magunkon viseljük ruhaként az elejtett állatokat.

Természetesen nem muszáj választani, és mindkét oldalnak besegíthetünk, ám ezt Harriet nem fogja jó szemmel nézni.

A szerep előrehaladtával kutathatunk legendás állatok után, térkép alapján, vagy akár véletlen találkozások által. Itt is lesz lehetőség eldönteni, hogy kit segítsünk, illetve, hogy inkább tudásunkat, vagy ruhatárunkat szeretnénk bővíteni az adott állattal. Jelenleg hét legendás állatfajta után kutathatunk – puma, róka, vaddisznó, hód, farkas, bölény, jávorszarvas -, viszont a hetek múlásával ez a lista folyamatosan bővülni fog.

A frissítés ezentúl számos új tárgyat tartalmaz, például megvásárolható az Advanced Camera, amellyel jobban beállított fényképeket készíthetünk. Az új fegyverek között található az Improved Bow – egy erősebb íj, valamint az Elephant Rifle, amellyel nagyvadakat teríthetünk le könnyedén.

A vadont járva több új véletlenszerű eseménybe botolhatunk, melyekben legendás allatokat kell megvédeni orvvadászoktól, mintákat kell gyűjteni állatokról, vagy egy segítségünkre siető vadásznak asszisztálhatunk.

Ezentúl számos új tartalom található, rengeteg ruha és kiegészítő, lovak, vadonban elhelyezhető táborok, amelyek listája szintén folyamatosan bővülni fog a következő hetekben.

Elérhetővé vált az Outlaw Pass No. 3, amellyel ismét számos jutalmat, köztük akár 40 Gold Bar-t is kaphatunk.

Érdemes az új módokat kipróbálni, hiszen az első héten e legtöbb ilyen tevékenység bónusz jutalmakat ad, vagy bizonyos eszközökhöz kedvezményesen juthatunk hozzá.

Jutalmak PlayStation játékosoknak

Ingyenes jutalmak:

  • 10x Sedative Varmint Cartridges
  • 5x Animal Revivers
  • 5x Blending Tonics

Early Access bónuszok:

  • The Legendary Gabbro Horn Ram
  • Three Fossil Collection Set
  • Legendary Chalk Horn Ram
  • Woodcote Poncho
  • 5x Blending Tonics

Jutalmak Twitch Prime tagoknak

  • 5x Legendary Animal Pheromones
  • 6,000 Naturalist XP
  • Wilderness Camp
  • -50% Camp Dog ár
  • -50% Tent ár
  • -50% Vest ár 15-ös szint alatt
  • 10x Special Health Cures
  • 10x Special Snake Oil
  • 10x Special Miracle Tonic
  • 10x Special Bitters

dani.szentgali
Offline
2020. 08. 18. 12:35
Igen, ahogy írtátok és egyébként várható is volt, érkezett azóta már pár legendás állat, legalábbis úgy láttam a Rockstar Instagramján. Hát... kövezzetek meg, de nekem ez a szakma nem nyújt semmi extrát. Nekem nagyon unalmas, nem sikerült úgy feldobnia számomra a játékot, mint azt anno a fejvadász és a szeszfőző szakma tette. A szintlépés pedig egyenesen kínszenvedés és dögunalmas, mert drága Rockstarka is kitalálta, hogy amennyiben nem vásárolod meg a pass-t, úgy lófasz szakma xp-ket kapsz az elvégzett küldetésekre, így pedig rohadt hosszú lenne eljutni oda, ahol már érdemi oldalait is megmutatja az új szerep. Amivel önmagában nem lenne akkora baj, HA és AMENNYIBEN a küldetések változatosak, szórakoztatóak lennének, azonban erről kb. szó sincs. 4 ugyanolyan állatkiszabadítós küldetés után szétuntam az agyam és hagytam az egészet a francba. Viszont ezzel még egy fél szintet is alig léptem a szakmában, pedig még két tábor kipucolása között állatmintákat is vettem, ha már a Rockstar elhozta a National Geographic életérzést a virtuális vadnyugatra is, de még ez sem segített. A vadásztól pedig egy darab küldetést sem lehet elvállalni.

Összességében szerintem/számomra egy abszolút felejthető, unalmas, túlzottan grindelős és az outlaw pass megvásárlására kényszerítő szerep lett, ami kurva unalmas és egyáltalán nem éri meg kipróbálni sem. Elég szomorú, szánalmas és felháborító, hogy egy aránylag jó, tartalmas, szórakoztató és mindenki számára elérhető szakma (szeszfőző) után NYOLC KURVA HÓNAPPAL!!! csak ennyire voltak képesek. Oké, azért az új, bivalyerős puska meg az íj egész jók lettek, bár előbbi rendesen túl van árazva (bár ezen szerintem már meg sem kéne lepődni), de azért ennyi pozitívumot illik elmondani a negatívumok mellett. Ja, és én a fent felsorolt free roam események közül eggyel sem találkoztam az alatt a 3 óra alatt, amíg bírtam játszani ezzel a szereppel, mielőtt teljesen elaludtam volna rajta.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások