100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Külön is megvásárolható lesz a Red Dead Online

Nem tekint a továbbiakban ingyenes multiplayer játékként a Red Dead Online-ra a Rockstar Games. December 1-jétől külön, pénzért is megvásárolható lesz a multiplayer, a Red Dead Redemption 2 epikus Story Mode-ja nélkül.

A különálló többjátékos mód kizárólag digitálisan lesz elérhető a Rockstar Games Launcher-en, a PlayStation Store-ban, az Microsoft Store-ban (Xbox), az Epc Games Store-ban és a Steam-en, és limitált ideig, pontosabban 2021. február 15-ig 75% kedvezménnyel  lesz megvásárolható.

A kedvezményes árat amerikai dollárban $4.99-re lőtte be a Rockstar, így a mai forint árfolyam alapján érvényes PS Store árak nyomán a kedvezményes ár várhatóan 3.545Ft lesz, a későbbi teljes ár pedig $19.99, feltehetőleg a 12.490Ft-árkategóriában lesz elérhető.

A játékhoz egyébként utólag külön is megvásárolható lesz a Story Mode. A multiplayer önmagában 123GB helyet igényel majd, és visszafelé kompatibilitással fog futni PS5 és Xbox Series X|S konzolokon.

Új Bounty Hunter kiegészítő érkezik a Red Dead Online-ba

A fejlesztők ezzel a hírrel együtt jelentették be, hogya jövőhéten egyúttal egy újabb frissítés is érkezik, mely a már elérhető Bounty Hunter szerepet bővíti ki a többjátékos módban. Ez új vérdíj küldetéseket, 10 új Bounty Hunter (fejvadász) rangot, Legendary Bounty-kat és egy 100 szintes Outlaw Pass-t tartalmaz majd.

A kiegészítőre felkészülendő ezen a héten dupla XP (csak XP...) szerezhető a már elérhető Bounty Hunter küldetésekben a Red Dead Online-ban. Kedvezményeket nem jelentettek be a fejlesztők.

...és akkor a GTA Online?

A Rockstar Games korábban már bejelentette, hogy a GTA Online is elérhető lesz különálló játékként. Korábban azt hangoztatta a Rockstar Games, hogy a GTA Online-ra ingyenes játékként tekint, ami kizárólag a GTA V lemezén érhető el. A friss Red Dead Online bejelentések viszont teljesen új megvilágításba helyezi a fejlesztők korábbi kijelentését, mert az eredeti Newswire poszt nem csak úgy értelmezhető, hogy "az ingyenes GTA Online multiplayer 3 hónapig exkluzívan csak a PS5 játékosok számára lesz elérhető", de most már úgy is, hogy egyszerre lesz elérhető a különálló GTAO mindenki számára, ám csak a PlayStation konzoljain lesz ingyenes 3 hónapon át. Ez egyébként 2021-ben érkezik majd.

Bár erre a Rockstar külön nem tért ki, a frissítések továbbra is ingyenesek lesznek. Azoknak, akik megvásárolták a Red Dead Redemption 2-t, nem kell újra megvásárolniuk külön a multiplayert.

Eközben az interneten egyre több játékos panaszkodik, hogy a fejlesztők elhanyagolják a Red Dead Online-t, és nem frissül megfelelő ütemben.


dani.szentgali
Offline
2020. 11. 25. 15:30
Hát ez elég érdekes. Szerintem az RDO-t amiatt akarják külön eladni, mert hátha így olcsóbban jobban fog fogyni illetve többen fogják tolni. Ez kvázi amolyan utolsó pillanatos mentésnek tűnik nekem a fejlesztők részéről. Ráadásul sok értelmét sem látom, mert az RDO még az új fejvadász küldetésekkel sem lesz elég jó játék, sajnos. Arról meg nem is beszélve, hogy ki az a bolond, aki kihagyná a zseniális sztori módot, vagyis a rockstar elmúlt 8 évben kiadott egyetlen, igazán értékelhető munkáját. Na mindegy. Az új küldetéseket várom, de ez az Online külön kiadás nem igazán érint. Mindenesetre szerintem a GTA5-nél ezt nem fogják eljátszani, mivel a sztorit külön úgyse venné meg oda már senki. Egy ősrégi, hétéves, ráadásul még szar sztori mód nem sokakat érdekelne már.

Őszintén szólva már meg sem lepődök ezen, egyrészt mert ugye 2020 van, másrészt meg már a Rockstar-ból is időről időre kezdek teljesen kiábrándulni, sajnos.

Szerk.2020.12.26.: Nagyon boldog karácsonyt és majd egy sikerekben gazdag, járvány és korlátozásmentes újévet kívánok minden GTAPlace és RedDeadPlace Adminisztrátornak, Moderátornak, Cikkszerzőnek, Fórumozónak, Olvasónak és Tagnak! Köszönöm, hogy immár kilencedik éve tagja lehetek ennek a sajnos fokozatosan ritkuló, mégis fantasztikus, precíz, megbízható és mindenekelőtt családias hangulatú közösségnek. Jövőre találkozunk egy remélhetőleg minden tekintetben jobb esztendőben! Sziasztok!
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások