100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Hamarosan új klub nyílik a kaszinóban!

Hamarosan egy új underground klub nyílik Los Santos keleti részén, ahol három DJ is tiszteletét teszi a világ minden tájáról.

Már jó ideje furcsa zajokat hallhatunk, ha a kaszinóban megvásárolható lakásunkban tartózkodunk, a kaszinó tetején pedig építőanyagokat is találunk. Most végre kiderült, hogy mi van készülőben: hamarosan egy új szórakozóhely nyílik a The Diamond Casino & Resort épületében. A The Music Locker minden értelemben véve underground lesz. Az új klub a kaszinó alatt kapott helyet, és az itt játszó DJ-k is ezt az irányvonalat képviselik majd. A nyitás első hetében a Detroit-i Moodymann zenél majd, később pedig a német Keinemusik és a Palms Trax mixeire is bulizhatunk majd.

A The Music Locker mindenki előtt nyitva áll majd, de aki saját Penthouse-szal rendelkezik a Diamond kaszinóban, a klub VIP részlegébe is beengedést nyer. Azt még pontosan nem közölték, hogy mikor nyit meg az új szórakozóhely, de valószínűleg a december 15-én érkező The Cayo Perico Heist-tel érkezik majd. A fejlesztők azt ígérik, hogy ez lesz a legnagyobb zenei frissítés a GTA 5 megjelenése óta és hamarosan további infókat is közölnek az új rádiókról és további DJ-kről, valamint a meglévő állomások zenei bővítéséről.

Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások