100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Három új rádiócsatornával bővül a GTA Online zenei kínálata

Ahogyan azt már korábban beharangozták, a december 15-én érkező The Cayo Perico Heist nemcsak a játék eddigi legnagyobb kiegészítője, hanem a legnagyobb zenei frissítése is lesz három új rádióadóval, valamint néhány jelenlegi adó felfrissítésével, összesen több, mint 250 új számmal. Az alábbiakban egy kis betekintőt kaphatunk az újonan érkező zenei világokba.

Új csatornák

Still Slipping Los Santos

A brit DJ, Joy Orbison vezetésével indul kalózrádió a Mirror Parkból, melyben house, techno, drill és drum-and-bass zenékkel szeretné szórakoztatni közönségét. Az egyetlen probléma, hogy a gyenge jel miatt csak egy kis környéken lesz fogható a csatorna, de karakterünk segítségével az egész államban hallgathatóvá válhat. Ennek eléréséhez valószínűleg új küldetéseket kell teljesítenünk.

Kult FM 99.1

The Strokes és a The Voidz tagjaként közismert zenész, Julian Casablancas vezetésével induló rádió számos hírességet vonultat majd fel adásában, melyben feltűnik Mac DeMarco, David Cross és Tony Mac is. A zenei kínálat olyan előadók számaiból áll, mint a Joy Division, New Order, A Certain Ratio, Danzig, Velvet Underground, vagy épp a GTA IV-ben DJ-ként szereplő legendás Iggy Pop. A Kult FM keretében hallható lesz egy dalpremier is, az Alien Crime Lord a The Voidz-tól.

The Music Locker

A Diamond kaszinó alatt nyíló nightclub megkapja a saját csatornáját, melyben az ott vendégeskedő DJ-k, Keinemusik, Palms Trax és Moodymann disco és techno számai lesznek meghallgathatóak.

Frissített csatornák

FlyLo FM

Flying Lotus újabb számokkal egészíti ki eddigi adását, olyan előadók vendégszereplésével, mint Tierra Whack, Madlib, MF DOOM és még sok más meglepetésszereplő.

Worldwide FM

Gilles Peterson visszatér egy új mixszel a New London Jazz, disco és a world zene kínálatából, többek között Kamasi Washington, Khruangbin, BADBADNOTGOOD és MF DOOM ritmusaival. 

 

Hogy az új számok frissessége megmaradjon, a FlyLo és a Worldwide hullámhosszán korlátozott ideig csak az új mixek lesznek elérhetők, de az eddigi számokat egy idő után újra visszahozzák majd.


dani.szentgali
Offline
2020. 12. 12. 15:20
Fasza, bár nem tudom hogy most akkor ezek a zeneszámok és/vagy új rádióadók az egész alapjátékban hallhatóak lesznek, ugye? Tehát nem csak Cayo Perico-ban, meg az új kaszinó klubban, hanem bárhol, bármikor. Mondjuk egyik sem rap csatorna, szóval engem lényegében nem izgat, kár, hogy a Radio Los Santos és a West Coast Classics nem frissül. Én azokat adnám leginkább, illetve még a Rock Rádiót. Ezek a FlyLo techno cuccok sosem jöttek be, a játékban sem hallgatom őket.

Rockstar69
Offline
2020. 12. 12. 22:32
dani.szentgali: Bárhol bármikor elérhetők lesznek, kivéve a gerilla rádiót. Meg ugye kérdés, hogy singleplayer-be bekerülnek e.

dani.szentgali
Offline
2020. 12. 13. 12:58
Rockstar69: Ja, hogy úgy. Így már értem, köszönöm a választ! A gerilla rádió lesz az ezek szerint, amelyik nagy valószínűséggel csak az új szigeten, Cayo Pericóban lesz hallgatható, amennyiben kiderülne, hogy nem csak a rablás meg pár előkészület erejéig utazhatunk el oda? Mert ha így van, akkor mégis előfordulhat, hogy küldetésen kívül is a szigeten lehet tartózkodni huzamosabb ideig, elvégre hülyeség lenne megalkotni egy teljesen új rádiót, ha csak nagyon kevés ideig lehetne hallgatni. Na mindegy, rövidesen meglátjuk, jövő héten ilyenkor már bőven kint lesz a cucc, és akkor minden kiderül majd. A sztori módba pedig kétlem, hogy bekerülne. A GTA5 PS4re költözése óta, vagyis közel több, mint öt éve a Rockstar teljesen leszarja az egész GTA5 sztori módot, semmilyen Online frissítés nem volt elérhető a sztori módban, még az apróbb dolgok is, mint a járművek és fegyverek, amelyek egy ideig azért még elérhetőek voltak a PS3/X360 generációban. Úgyhogy igencsak nagy meglepetés lenne, ha rendhagyó módon a sztori módba is kerülne valami újdonság.

Rockstar69
Offline
2020. 12. 13. 22:33
dani.szentgali: A Mirror Parkban lesz a rádió, ami Los Santos-ban van. A korábbi rádiók egyébként bekerültek a singleplayer-be is.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások