100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

A Red Dead Redemption 2 lett az év játéka a Steamen!

Kihirdette a Steam a 2020-as Steam Awards nyerteseit, melynek legfőbb díját idén a Red Dead Redemption 2-nek ítélte a játékos közösség. Arthur Morgan és a Van der Linde banda története tavaly nem kerülhetett a jelöltek közé, mivel Steam kínálatában csak 2019. december 5-én váltelérhetővé, ettől függetlenül a játék egy év után is magával tudja ragadni a PC játékosokat, ráadásul olyannyira, hogy a Red Dead Redemption 2 PC nem csak egy, de mindjárt két díjat is elnyert.

A jelölteket idén 5.3 millió Steam játékos visszajelzése alapján választották ki, majd január 3-án 18:00-ig lehetett leadni a voksokat. Mára pedig ismertek lettek a nyertesek. A Red Dead Redemption 2 az év játéka díj mellett a kiemelten történetgazdag játékok kategóriában is győztes lett.

A játék most egyábként 33-40 százalékos kedvezménnyel vásárolható meg Steamen 2021. január 5. 19:00-ig.

Az RDR2 mellett egyébként kategória díjakat zsebelt be a Half-Life: Alyx, a Fall Guys, a Death Stranding, az Ori and the Will of the Wisps és a Doom: Eternal is. A díjazottak teljes listáját itt lehet megnézni.

Ha két dolgot ebből igazán leszűrhet a Rockstar Games, az az, hogy továbbra is érdemes erős sztori játékokat készíteni, és érdemes PC verziót is kiadni a játékaikból.


dani.szentgali
Offline
2021. 01. 05. 13:10
Wow! Nem semmi teljesítmény, így kicsit több mint két évvel a megjelenés után! Persze Steam, tehát a pc verzió még csak 1 éves, de még így is fantasztikus ez az eredmény! Mondjuk valahol nem meglepő, hiszen az RDR2 a Rockstar egyik legjobb single player játéka, és szerintem minden bizonnyal legjobb sztorija, illetve - sajnos - az elmúlt 10 év Rockstaros termésének egyedüli, igazán kiemelkedő és értékelhető tagja. Úgyhogy abszolút megérdemelte a díjat, remek játék lett. Reméljük, hogy emiatt végre felébrednek és rájönnek, hogy bőven van még igény jó single player játékokra, nemcsak a multira.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások