100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Betörtek a Rockstar Toronto irodájába

Egy 30 éves Oakville-i nő egy hónapon keresztül követett el különböző bűncselekményeket, amelynek a Rockstar Games kanadai stúdiója is áldozatává vált.

Az nő karácsonykor tört be a fejlesztőkhöz, amikor az ünnepek miatt senki sem volt ott, ahonnan  66 000 dollár (közel 20 millió forint) értékben vitt el számítógép alkatrészeket. December utolsó heteiben és január elején még több bűncselekményt is elkövetett: kabátokat lopott, feltört egy autót és különböző dolgokat is vásárolt lopott iPhone-okkal az Apple Pay használatával.

Azt nem részletezték, hogy milyen módon követte el a rablást a nő, annyit viszont tudunk, hogy elméletileg egyedül vitte véghez ezeket az akciókat. Azt sem lehet tudni, hogy a csomagok csak egy raktárban voltak valami külső részen, vagy ténylegesen bejutott az irodákba az elkövető.

A Rockstar Games még nem kommentálta az eseményeket. Mivel elméletelieg még fel nem használt számítógép alkatrészekről van szó, és valószínűleg a nő sem tudta, hogy kihez tört be, jó eséllyel nem került semmilyen kényes információ illetéktelen kezekbe.


totyak
Offline
2021. 02. 02. 21:01
Emellett az a pletyka járja netszerte, hogy a Superbowl-on mutatják meg a GTA VI-ot, de szerintem elég gyenge lábakon áll a sztori

tatec
Offline
2021. 02. 02. 21:57
Nem baj,hogy a szebbik nem lesz a fö szereplönk,de legaláb ne legyenek hárman mint az ötösben(GTA V).Na de mind ez csak pletyka ne menjünk biztosra az a fontos,hogy kapjunk egy bejelentést a következő GTA-ról!

Rockstar69
Offline
2021. 02. 02. 22:52
tatec: Igen, ez csak pletyka. Viszont én is remélem, hogy nem lesz ez a karakter váltogatós dolog.

dani.szentgali
Offline
2021. 02. 04. 16:10
Eleinte nem volt bajom a karakter váltással, ráadásul megvannak a maga vicces, vagy némely küldetésben látványos pillanata, viszont az RDR2 sztorija után én sem vágyom rá különösebben, legyen csak egy főszereplő, de az legyen legalább annyira kidolgozva jellemfejlődéssel és esetleg egy Red Dead játékokhoz hasonló karma rendszerrel, mint a vadnyugati kalandban Arthur Morgan karaktere is volt. Persze mint a GTA Online frissítéseken kívül minden, ez is csak pletyka, viszont slusszpoén lenne, ha a végén a pletykák meg a hírben leírt nő által elkövetett rablás után tényleg női főhőse lenne a következő résznek. Persze erre még sokat kell várni, hogy ez biztosra kiderüljön.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások