100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Tavaly is minden rekordot megdöntöttek a Rockstar Games online játékai

2020 egy teljesen szokatlan és mindentől eltérő év volt, ám a Grand Theft Auto és Red Dead Online népszerűsége továbbra is töretlen maradt, és a játékosok száma soha el nem ért magasságokba került. Ennek örömére mindkét játékban jutalmakat osztanak a következő hetekben, és elejtettek némi információt a soron következő frissítésekből is.

A fejlesztők rendkívül hálásak a sok pozitív visszajelzésért, miszerint a GTA Online szerverein tavaly rekordszámú játékos tartózkodott, Red Dead Online pedig decemberben döntött rekordot, a beta verzió indulása óta ebben a hónapban csatlakozott a legtöbb friss játékos. Ez részben talán annak köszönhető, hogy különállóan is megvásárolhatóvá vált a többjátékos mód, ráadásul igen nyomott áron.
Mindkét játék rekordot döntött az internetes videómegtekintések számában is, a Tubular Labs mérései alapján.

A GTA Online tavaly év végen kapta története legnagyobb volumenű frissítését, a Cayo Perico Heist számtalan új zenét, és egy akár egyedül is kirabolható trópusi szigetet hozott a játékba. Ennek kapcsán egy érdekes statisztikát osztott meg a fejlesztő: az összes rablás kicsivel több mint felét a játékosok egyedül hajtották végre, amely jelzésértékű lehet a játék jövőjére nézve.

 

Az újabb rekordok megünneplésére mindkét játékban ajándékok kerülnek kiosztásra. A Red Dead Online játékosai egy ajándékcsomagot kapnak, amely tartalma egy ingyenes ló és istállóhely, 5,000 Club XP, és sok más.

Aki pedig február 12-ig bejelentkezik a GTA Online-ba, egy Rockstar Cap sapkával, és egy Rockstar Rolling Tee pólóval lesz gazdagabb, amelyek február 16 után kerülnek kiosztásra.

A jövőbeni tartalmakról is esett pár szó, a Red Dead Online szóló játékosai új munkalehetőségeket kapnak majd, a GTA Online játékosai pedig a szokásos ajándékok mellett egy ingyenes járművet is feloldhatnak majd.


dani.szentgali
Offline
2021. 02. 14. 14:05
Meglep, hogy ennyien játszottak ezekkel. Vagyis a GTA Online csak amiatt lep meg, mert én már kurvára unom, és nem értem, mit esznek rajta még mindig az emberek. Ami viszont nagyon meglepő és érdekes is, hogy az RDO kapcsán is ilyen adatokat közöltek, ami finoman szólva is váratlan és érdekes azok után, hogy az elmúlt hetekben, hónapokban sokkal inkább azzal volt tele a média, hogy a R* kezdi teljesen elengedni az RDO-t, illetve hogy a játékosok is ugyanígy tesznek, mivel egyre kevesebben játszanak vele, már arról is volt több hivatalos hír, hogy a fejlesztők csak emiatt húzzák össze a szervereket, csökkentik azok számát, illetve épp emiatt a kevés létszám miatt van az is, hogy kb. semmi értelmes új tartalmat nem küldenek a játékba már egy jó ideje, mert annyira nem tolják a playerek, hogy nem éri meg a fejlesztőknek foglalkozni vele. Úgyhogy ezt most nem igazán tudom hova tenni, hogy ennek fényében miért lehet sikerről beszélni az RDO esetében, még akkor is, ha az is elhangzott, hogy viszonylag sokan streamelték. Na mindegy. Az ajándék cuccok viszont teljesen jól hangzanak, azokért lehet, én is belépek, vagyis inkább csak beléptem volna, mert látom hogy lemaradtam. Mindenesetre jobban örülnék, ha már egy új játékról lennének friss fejlemények.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások