100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

November 11-én érkezik a feljavított GTA V, és a nyári frissítésekről is érkeztek infók

Bejelentették a GTA V PlayStation 5 és Xbox Series X|S változatának megjelenési dátumát, az új Online tartalmakról is kaptunk kissebb infókat, és szerencsére a GTA III 20. évfordulójáról sem feledkeznek meg a fejlesztők.

GTA Online

A nyár folyamán érkező nagyobb GTA Online frissítésben az autóké lesz a főszerep. Ebben nagy szerepet fognak kapni a különböző járműfejlesztések és - ha jól értelmezzük a Rockstar oldalán leírtakat, - egy új zárt helyszín is érkezik, ahol a hatóságoktól és valószínűleg a trollkodó játékosoktól is nyugtunk lehet, így gond nélkül szervezhetünk autós találkozókat. A hírből az is kiderül, hogy új versenytípusok is érkeznek, valamint több részes, rablós küldetések, ahol szintén az autók kerülnek előtérbe. Ennek megfelelően új kocsikat is kapunk, a kedvcsináló képen kapásból egy Toyota Celica GTA-sított változatának hátsóját vehetjük szemügyre. Bemelegítésként május 27-én érkezik 8 új Stunt verseny, később pedig 7 új arénát kap a Deadline játékmód és új Survival pályák is érkeznek.

Red Dead Online

A május 25-én érkező Red Dead Online frissítésben a versenyzésé lesz a főszerep. Kapunk új Standard, Open, Target és Open Target versenyeket is. A nyári bővítményben pedig a küldetések kerülnek előtérbe, a hírben szereplő "larger, high-stakes robberies" kifejezés pedig arra enged következtetni, hogy lesznek magasabb jutalommal járó feladatok is, az egyik kép alapján valószínűleg vonatokat is kirabolhatunk.

GTA V és GTA III

A GTA 5 bővített és feljavított kiadását még tavaly nyáron jelentették be, pontos megjelenési dátum nélkül, ma azonban felfedték, hogy november 11-én érkezik a játék PlayStation 5 és Xbox Series X|S konzolokra. A fejlesztők nem győzik hangsúlyozoni, hogy ez nem csak egy egyszerű grafikai frissítés lesz, hanem tartalmilag is bővítik az új verziót.

A nyári GTA Online frissítésben lesznek olyan tartalmak, amelyek megszerzésével / teljesítésével az új generációs kiadásban juthatunk bizonyos előnyökhöz. Valószínűleg ez a korábbi GTA Online-os kincskereséshez lesz hasonló, amivel egy fegyvert szerzhettünk meg a később érkező Red Dead Redemption 2-ben.

A GTA Online önálló kiadása mindkét újgenerációs konzolon elérhető lesz, PlayStation 5-ön azonban az első 3 hónapban ingyenes lesz. Továbbá még mindig él a PS Plus tagoknak járó bónusz, - ami a PlayStation Store-on érhető el, - így még elméletileg 7 millió GTA dollárt zsebelhetünk be így.

Igazán szívet melengető hír, hogy a Rockstar nem feledkezezik meg a GTA 3 idén ősszel esedékes 20 éves évfordulójáról. Ennek kapcsán több megleptéssel is készülnek, ezek között lesz, ami a GTA Online-t is érinti.

A sok információmorzsát természetesen később részletezi a Rockstar, ezért érdemes figyelni a következő hetekben, hónapokban is.


totyak
Offline
2021. 05. 19. 18:56
Novemberben megjön, egy laza 2 év támogatást még ennek is alátolnak, szóval 2024 előtt nuku GTA VI. Köszi Rockstar!

Rockstar69
Offline
2021. 05. 19. 21:48
totyak: Valószínű.

dani.szentgali
Offline
2021. 05. 22. 14:16
Kurva anyjukat. Remélem most már a legelvakultabb fanboyok is mélyen magukba néznek és elgondolkoznak, amikor azt mondják, a "rockstar nem olyan, mint ea, ubi, acti meg a többi szar cég, nekik igazán számítanak a játékosok, a minőség, stb.", mert már a kedves rockstar is csak egy pénzéhes, buzi, geci banda. Arra meg kíváncsi vagyok, most mekkorát hazudnak a """felújított""" (szándékos a többszörös idézőjel) GTA5-tel, mert én egy nagyobb pénzösszegben mernék tenni arra, hogy most sem kapunk a világon semmi extrát, de még a minimumot sem. Szebb lesz pár textúra, az SSD miatt gyorsabb lesz a kritikán aluli töltési idő, kapunk 1-2 új vízi állatot, talán most végre tényleg sűrűbb lesz a forgalom, lesz egy kis raytracing még max és csókolom. Nem fognak egyáltalán túlzásba esni a felújítással, sőt. Elmehet a picsába az egész banda.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások