100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Hamarosan gyorsabban futhat majd a Red Dead Redemption 2 PC NVidia RTX kártyákon

Jelentős FPS szám növekedést tapasztalhatnak hamarosan azok a Red Dead Redemption 2 játékosok, akiknek sikerült időben beszerezniük egy példányt valamelyik NVivida RTX videokártyából. A Rockstar Games első PC-re is kiadott vadnyugati játéka ugyanis hamarosan támogatni fogja az NVidia DLSS technológiáját.

A DLSS, vagy Deep Level Super Sampling tulajdonképpen egy új extra funkció, ami mesterséges intelligencia segítségével tanítja meg a számítógépünket azonos vagy jobb minőségben futtatni a játékokat, mintha natív felbontásban játszanánk, gyakorlatilag értékes teljesítményt spórolunk meg vele. Ehhez egy dedikált Tensor Core AI processzort tartalmaznak az RTX kártyák.

Hivatalos dátum egyelőre még nem ismert, de vélhetően valamelyik soron következő grafikus illesztőprogram – és persze egy rögtönzött játék patch – teszi majd elérhetővé ezt az opciót a Red Dead Redemption 2 számítógépekre írt verziójában.

Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások