100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Megérkezett a Red Dead Online: Blood Money

Hosszú várakozás után megérkezett a Red Dead Online új kiegészítője, a Blood Money, amelyben a 19. század alvilágában merülhetünk el különféle rablások elkövetésével, ráadásul az eddigiekkel ellentétben ingyenesen, előleg lerakása nélkül vághatunk bele az új tartalmakba.

A Blood Money történetében a játékos Saint Denis-ben Angelo Bronte jobbkezével, Guido Martellivel ismerkedhet meg, akinek szüksége van egy egyedi, Capitale névre hallgató értéktárgyakra, amelyeket különböző illegális üzletelésekre használna. Ezek megszerzéséhez különböző lehetőségek és rablások véghezvitelével lehet közelebb jutni.

A rablások feloldásához különböző karaktereket is meg kell látogatni, mint például Anthony Foreman, James Langton, Sean Macguire és Joe. Ha a játékos még nem találkozott ezekkel a karakterekkel korábbi küldetésekben, esetenként be kell bizonyítania rátermettségét, mielőtt a Capitale megszerzésén dolgozna.

A mai frissítéssel érkezik három új Crime Contract is: a The Railroad Contract, a The Jeb Phelps Contract, és a The Bluewater Contract, amelyek mind különálló történetszállal rendelkeznek. Ezek várhatóan hetente bővülni fognak.

Elérhetővé váltak továbbá Homestead és Camp rablási lehetőségek is.

A rablásokból származó Capitale visszajuttatásáért Martelli utat biztosít három nagyobb volumenű lehetőséghez (opportunities). Egy a Bronte üzleteit hátráltató szenátortól lophatunk három drágakövet (Jewels of the West), amelyből az első már a héten elérhető, a Covington Emerald egy szigorúan őrzött vonatról lesz megszerezhető. A további két rablási lehetőség a következő hetekben válik majd elérhetővé.

Quick Draw Club

Elérhetővé vált a Red Dead Online következő tagsága, a Quick Draw Club. A 25 szintből álló pass-ok egyenként 25 Gold Bar-ba kerülnek, amely így a 25. szint teljesítésével ez mind visszanyerhető. Mindegyik pass exkluzív jutalmakat tartalmaz, így például beszerezhető lesz Dutch Van Der Linde ikonikus fekete öltözéke is. Mind a négy pass megvásárlása esetén a hamarosan érkező Halloween Pass 2 ingyen beszerezhető lesz.

Kedvezmények és bónuszok

Elérhetővé vált a Hired Gun Kit a Martellivel való találkozás után, amely tartalmazza a Fierro Bandana-t, lőszereket és eszközöket, valamint némi Capitale-t is. Ezenkívül megvásárolhatóvá váltak bizonyos elemek a korábbi Outlaw Passokból, például a Haraway outfit, a Rebellion Poncho, vagy a Wilderness Camp-ből fast travel-t biztosító Pamphlet.

A küldetésadóknál mostantól egy menüben választhatók és indíthatók el az elérhető küldetések, és egy új Nominated Series nevű playlist is elérhető, melyet a játékosok állíthatnak össze.

Covington Emerald küldetés teljesítéséért a héten egy Single Bandolier jár, Ruthless nehézséggel pedig a Pacific Union Cap válik megvásárolhatóvá.

A szalonokban ingyenesen vásárolhatók italok, és a következő két héten számos kiegészítő és fejlesztés 30-40% kedvezménnyel megszerezhető.

NVidia DLSS

A mai frissítéssel PC platformon elérhetővé vált az NVidia DLSS, amely bizonyos RTX kártyákon mesterséges intelligencia segítségével tanítja meg a számítógépünket azonos vagy jobb minőségben futtatni a játékokat, mintha natív felbontásban játszanánk.

PlayStation Plus és Twitch Prime kedvezmények

PlayStation platformon Július 13 és 26 között PlayStation Plus előfizetés nélkül is játszható a Red Dead Online.

A Twitch Prime előfizetéssel rendelkezők egy ingyenes nyerget, 2 Treasure Map-et kapnak, és 40% kedvezménnyel vásárolhatják meg a Fast Travel Post-ot.

Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások