100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Július 20-án érkezik GTA Online: Los Santos Tuners

Jövő kedden ismét hangosan bőgnek fel a motorok, és megmérettetnek a lóerők, július 20-án ugyanis megérkezik a GTA Online idei nyári frissítése, a Los Santos Tuners, mely egy évek óta nagyon várt tartalommal egészíti ki a multiplayert.

A külső és belső autótuning az egyik leglátványosabb visszatérő játékelem volt 2013-ban a Grand Theft Auto sorozatban, a csili-vili verdákat azonban azóta is csak különutas módon szervezett autós találkozókon lehetett megmutatni egymásnak egy-egy rögtönzött autós találkozón, ahová miután felborult a PvE és PvP játékmódok és tartalmak egyensúlya, már könnyen megjelentek a Hydra vadászgépek, Oppressor Mk II repülő "motorok" és más egyéb eszközök, amelyek tönkretették a békés játékosok örömét.

Ennek vet most véget a GTA Online: Los Santos Tuners, ugyanis zárt területeken mutathatjuk meg egymásnak azokat a felfejlesztett verdáinkat, amelyekre a legbüszkébbek vagyunk, és a színvilágtól a mintákon át a kiegészítő elemekig ismerhetjük meg egymás ötleteit.

A hangulathoz egy csomó új szanaszét pimpelhető jármű, új autóversenyek, és gyanús alakok adta melók járulnak hozzá, melyekkel a fejlesztők ígérete szerint könnyű pénzt lehet majd keresni.

LS Car Meet Membership

A kezdéshez egy graffitivel borított raktárépületet kell majd meglátogatnunk Cypress Flats-ben, és egy $50.000 GTA dolláros aranyrudat tagsági díjat kell kiperkálnunk.

Egy új hírnév pontgyűjtés – Reputation progress – is bevezetésre kerül, lesznek tesztpályák (Test Track), akár tesztvezetéshez (Test Drive), ahol kipróbálhatók lesznek járművek váltakozó csoportokból.

A tagsági díjat befizetők különleges díjakért is versenyezhetnek a Prize Ride Challenges kihívásokban, ahol különleges cuccokat oldhatnak fel – ajándéktárgyakat, tetoválásokat, és egy modding területet is, ahol más játékosok élőben követhetik, ahogyan verdát tuningolsz.

Akik magasabb szintre jutnak az új elismertségi skálán, egyedi világításokhoz, banner színekhez és dekorációkhoz juthatnak hozzá. Az új reputation pontok versenyeken való részvétellel szerezhetők, de az is ad pontot, ha csak résztveszünk egy autós találkozón.

Pontgyűjtéssel nem csak új csecsebecséket, de új modding elemeket, festéseket, olcsóbb Trade Price árakat és új versenymódokat oldhatunk fel, sőt, később akár saját magunk is szervezhetünk egy privát autós találkozót.

Új versenyek

A frissítéssel új barátságos és kompetitív autóversenyek is érkeznek.

Barátságos, elzárt versenyek:

  • Head-to-Head: Gyakorlatilag rövid gyorsulási versenyek, ahol a sebesség és a precíz vezetés számít.
  • Scramble: Akár 4 játékos is versenyezhet a futamon, ahol 20 checkpointon kell áthaladni.
  • Time Trials: Akár 30 játékos is résztvehet egyszerre egy non-contact erőpróbán a tesztpályán, ahol saját rekordot is felállíthatunk.

Versenyek a városban:

  • Street Race Series: Hagyományos utcai versenyek.
  • The Pursuit Series: A térképen elszórtan lesznek checkpointok, amiket fel kell szereznünk, és már a rendőrök is felbukkanhatnak.
  • Sprint: Ezek szabad versenyek, ahol mindegy hogy merre, de elsőként kell eljutni egy távoli célhoz.

Új autók

Mindjárt 10 új autó érkezik a frissítéssel július 20-án, de ennél több is várható majd a jövőben, ez ugyanis később további járművek válnak majd elérhetővé, összesen 17. Nagyon sok autót korábbi GTA járművek ihlettek, például a GTA San Andreas-ból ismert ZR350 és a Euros is visszatér, de gyakorlatilag a legnépszerűbb tuning verdák vonalait láthatjuk viszont, mint a Toyota Corolla, a Nissan 350Z vagy a Mazda RX8.

GTA Online Los Santos Tuners: Karin Calico GTF GTA Online Los Santos Tuners: Karin Futo GTX GTA Online Los Santos Tuners: Annis Euros
Karin Calico GTF Karin Futo GTX Annis Euros
GTA Online Los Santos Tuners: Vapid Dominator GTT GTA Online Los Santos Tuners: Annis ZR350 GTA Online Los Santos Tuners: Dinka RT3000
Vapid Dominator GTT Annis ZR350 Dinka RT3000
GTA Online Los Santos Tuners: Vulkar Warrener HKR GTA Online Los Santos Tuners: Obey Tailgater S GTA Online Los Santos Tuners: Dinka Jester RR
Vulkar Warrener HKR Obey Tailgater S Dinka Jester RR
  GTA Online Los Santos Tuners: Annis Remus  
  Annis Remus  

A Rockstar Games egyúttal azt is megemlítette, hogy néhány jármű további fejlesztési lehetőségeket is kap majd a játék PS5 és Xbox Series X|S változatában.

Különleges bónuszok a frrissítés megjelenéséig

Mielőtt megérkezne a GTA Online: Los Santos Tuners frissítés, extra jutalmakat zsebelhetünk be néhány freemode tevékenység teljesítésével:

  • Los Santos Customs Tee szerezhető, ha játszunk a GTA Online-nal
  • Los Santos Tour Jacket szerezhető, ha részt veszünk egy Impropmtu Race rögtönzött futamon (ez az, ami az Interaction menüből érhető el)
  • Los Santos Customs kezeslábast szerezhetünk, ha bármilyen lopott kocsit eladunk a Los Santos Customs-ben.

Ezek az öltözékek legkésőbb július 23. után jelennek majd meg a gardróbban, ha a Los Santos Tuner kiegészítőt is kipróbáljuk a megjelenéskor.


dani.szentgali
Offline
2021. 07. 23. 16:46
Mennyire éri meg kipróbálni a frissítést? Van olyan jó, mint a kaszinós volt anno, vagy ez is laposabb, mint a Cayo Perico? A leírtak alapján jobbnak tűnik, mint amit elsőre vártam. Lehet majd ránézek.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások