100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Egy GTA-hoz készít zenét Dr. Dre

Snoop Dog néhány napja egy Rolling Stone-nak adott interjúában tett kijelentéseivel kavarta fel az állóvizet a GTA házatáján.

A Dr. Dre által felfedezett zenész szerint Dre új zenéken dolgozik, ami egy később megjelenő GTA-ban fog debütálni.

“I do know he’s making great fucking music. And some of his music is connected to the GTA game that’s coming out. So I think that that will be the way that his music will be released, through the GTA video game.”

Lehetséges, hogy a GTA VI-ra gondolt, valójában azonban sokkal valószínűbb, hogy a nagy decemberi GTA Online frissítésben találkozhatunk Dr. Dre új számával vagy számaival. Bár a "GTA game that’s coming out" kifejezés biztató lehet, azonban aki nem jártas a játékiparban, az könnyen összekeverhet egy frissítést egy új játékkal, vagy gondolhatot a jövő márciusi újrakiadásokra is.

Dr. Dre a GTA Online-ban

Dre megjelenése a GTA Online-ban egyébként sem lenne újdonság, a tavaly decemberben megjelent The Cayo Perico Heist-ben is láthattuk pár másodperc erejéig. A GTA Online-ra utal az is, hogy az Instagramon gwil34 néven megtalálható amerikai blogger még október elején találkozott a rapperrel, aki a közös képük alá érkezett egyik hozzászólásra reagálva azt írta, hogy egy decemberi Grand Theft Auto játékhoz készít zenét.


dani.szentgali
Offline
2021. 10. 31. 15:02
Száz százalék, hogy nem a GTA6-ról vagy bármilyen új GTA-ról van szó, ez csak a decemberi GTA Online frissítés. Snoop Dogg meg amellett, hogy nem jártas a videojáték témában, azt is tudjuk róla, hogy szinte mindig be van szívva, kvázi sosincs beszámítható állapotban, így amiket ő nyilatkozik, azt nem érdemes komolyan venni. Szerintem nem csak zenéket csinál, hanem a játékbeli alteregója számára nyújt ismét szinkront és motion capture-t, van egy sanda gyanúm, hogy a decemberi frissítésben jóval nagyobb szerepe lesz, mint a Cayo Perico hányadékban, akarom mondani DLC-ben. Szerintem küldetéseket is fog majd adni amellett, hogy új zenéi lesznek, illetve minden bizonnyal újra meg fog jelenni a játékban a fenti képen látható formában. Ennél viszont felesleges többet belemagyarázni ebbe az egészbe, tehát az új GTA-hoz semmi köze nem lesz ennek, az öreg "D.O. double G"-nek fogalma sincs arról, hogy a GTA Online frissítése csak egy DLC-nek minősül, nem pedig egy új játéknak, emiatt mondta úgy, ahogy (arról pedig szintén fingja sincs nagy valószínűséggel, hogy mi az a DLC). Arra viszont egy minimális szinten azért kíváncsi vagyok, hogy mi is lesz ez a decemberi frissítés, de nem hiszem, hogy pár Dr. Dre-s küldetésen túl bármi extra is lesz benne.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások