100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

A modok után a cégeket kezdett támadni a Take-Two, beleértve a Hazelight nagysikerű It Takes-Two játékát

Már nem elégszik meg a legnagyszerűbb GTA módosítások eltűntetésével a játék sorozat kiadója, a Take-Two Interactive újabban cégeket perel, akinek a nevében a "Take" és a "Two", vagy a "Rockstar" szavak szerepelnek. Ebbe pedig beletartozik az év egyik legsikeresebb, év játéka díj jelölt megjelenése az It Takes-Two a Hazelight stúdiójától.

Bár az "It takes two" igazából egy régi szófordulat, a Take-Two Interactive valahogy győztesként került ki a védjegy oltalmával kapcsolatban indított perben, és bár egyelőre még megmaradhat az elmúlt idők egyik legkülönlegesebb kooperatív játék neve, többé már nem a Hazelight birtokában lévő védjegy.

De ez csak egy abból a 25 védjegy oltalmának megsértéséért indítotteljárásban, amit a T2 csak az elmúlt 3 hónapban indított. A bevételekből láthatóan jócskán futja a cégnek ügyvédekre, hiszen más olyan kapcsolódó kifejezésekre is igényt tartanak, mint a "social club", "mafia", "civilization" és más, a kiadó termékeihez kapcsolódó névre.

Támadja még többek között.

  • Egy pekingi cég Starrocks márkanevét
  • A Max Fayne divatmárkát
  • Számos tetováló szalont és éttermet, aminek a nevében a "rockstar" szó szerepel
  • A zenei könyvek kiadásával és élő zenés események kiadásával foglalkozó Thin Like A Rockstar szintén letett a márkanevének védjegy oltalmáról a per során
  • A Rockstar Axe Throwing nevű floridai cég pedig jelenleg próbál visszaperelni

 A Take-Two Interactive által indított keresetek teljes listája ide kattintva tekinthető meg.


TotoWood
Offline
2021. 12. 04. 10:40
Ezért sem fogok új GTA-s weboldalt készíteni! Sőt, visszagondolva, 2005 környékén sem ezzel kellett volna foglalkoznom!

GTA Online akciókat pedig nem kellene hirdetni, mert ezzel csak a profitorientált T2-t szolgáljátok ki lelkesen, ingyenes, alkalmanként némi ajándékért cserébe!
Most már újra szólnak a régi zenék is a játékban, és bizony azt gondolom az egyik zeneszám közben is, hogy F... Rockstar, F... Take-Two, F... EA, F... Activision

Bence (Visali)
Offline
2021. 12. 04. 12:32
TotoWood: Egy ideje figyelem a kommentjeidet, és mindig meglep, hogy mennyire hasonlóan gondolkodunk. Egy az egyben azt írod, amit én is szeretnék.

TotoWood
Offline
2021. 12. 04. 21:21
Inkább csak józan ész...

Lehet, hogy már annak is örülni kell, hogy EA szerezte meg a Codemasters-t.

Rockstar69
Offline
2021. 12. 04. 23:18
TotoWood: Nekem is pont ez jutott eszembe. Mikor olvastam, hogy végül az EA szerezte meg a jogokat, csalódott voltam, de ez elmúlt hónapok hírei után már nem bánom.

Billy
Offline
2021. 12. 07. 08:19
Emlékszem haverokkal mennyit röhögtünk az EA-n hogy mekkora pénzéhes társaság lett, akkor még nem tudtuk mi lesz a jövő.

Már azt is eltudom képzelni a GTA 6-nál, hogy külön kell fizetni a single és a multiplayerért, vagy hogy side missionokért, szigetrészekért.....

dani.szentgali
Offline
2021. 12. 09. 11:33
Billy: Tökéletesen egyetértek. Most már teljesen nyilvánvalóvá vált ez az egész kialakult helyzet. Pont ahogy azt sejteni lehetett, alapvetően nem a Rockstar, hanem a T2 kurvult el, ők indultak el egy nagyon rossz irányba, amibe magukkal rántották sajnos a Rockstart is. Hát, ez van. Ennek az egésznek azt hiszem itt a vége. Ahogy mondod, évekkel ezelőtt még mindenki dicsérte a Rockstart meg a T2-t és mondtuk, hogy ők nem lesznek soha olyanok, mint az EA, hát sajnos nagyot tévedtünk. De ez van. Az meg a legnevetségesebb, hogy a T2-nek ezek után még van pofája pereskedni másokkal. Komolyan mondom, tiszta dedó, óvoda színvonal ez az It Takes Two ügy is. Van képük beleszállni az EA-be, akik bár szintén moslékok, de legalább hajlandóak játékot fejleszteni. Azt hiszem, én ebből már nem kérek. Szégyen és gyalázat, ami itt történt. Őszintén sajnálom ezt az egészet, valahol még a Rockstart is, hiszen azért látszik, hogy itt elsősorban nem ők, hanem a kiadójuk baszott el mindent, őket pedig vitték magukkal a levesbe. Nagyon remélem, hogy minden pert elveszít a T2, ha a szerencsétlen, védtelen modderekkel szemben sajnos nem is, de az ea jó lenne ha helyre tenné Strauss Zelnick-et és bandáját. Szörnyű, hogy mivé lett ez a kiadó és velük együtt a Rockstar is.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások