100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

December 15-én érkezik a GTA Online: The Contract frissítés, Franklinnel a főszerepben

A GTA V sztorija óta eltelt idő alatt Franklin nagymenő vállalkozóvá vált, és egy celebek problémáira szakosodott ügynökséget vezet. Ebben az üzletben nyújthatunk hamarosan segítséget Franklinnek és Lamarnak, méghozzá egy igazi nagyágyú megszerzésében.

Visszatér ugyanis a Cayo Perico Heist intrójában cameo szerepet vállaló DJ Pooh és Dr. Dre, aki az ellopott telefonjának és az abban található új zenéinek megkereséséhez kér segítséget.

Az új történet során több helyszín kerül bejárásra, például Franklin régi környéke és néhány luxusparti, de néhány luxusvilla és az FIB épülete is, miközben Franklin, Chop, és egy Imani nevű hacker lesz segítségünkre az ellopott zenék visszaszerzésében.

A frissítés számos új zenét is tartalmazni fog, egy új rádiócsatornát, és számos jelenlegi rádió is frissítéseken fog átesni. Jönnek még ezenkívül új fegyverek és járművek, valamint új agency work küldetések is.


dani.szentgali
Offline
2021. 12. 09. 11:46
Most akkor ez sztori (singleplayer) DLC lesz, vagy Online DLC, vagy mindkettő? Mert kissé paradox módon nevezi meg a Rockstar, ettől függetlenül azért lehet sejteni, hogy nem a sztorihoz nyúlnak majd hozzá 8 év után, hanem szokás szerint az Online kap frissítést. Hát, nem tudom, én már inkább elfelejteném Franklint meg az egész GTA5-öt, de úgy látszik, a többség és a R* ezt másképp gondolja sajnos. YouTube-on egyébként olyan kommenteket olvastam, hogy elvileg ez lesz a jövő, és új GTA-k helyett ilyen "Online sztorikat" fogunk majd kapni. Őszintén szólva a jelenlegi helyzetet tekintve engem nem érne meglepetésként. De ez van, mindenesetre elég elkeserítő, hogy még ennek az újabb Online DLC-nek nis úgy örül a többség, mintha minimum egy új GTA játék lenne. Ez pedig továbbra is igazolja azt, hogy sajnos nem sűrűn fogunk látni a közeljövőben új GTA-t. Mivel nincs más választásom, valszeg kipróbálom majd ezt a frissítést is, feltéve, ha lesz elég pénzem hozzá, mert azt az ügynökségi lakást ide a rozsdás bökőt, hogy több millióért kell majd megvenni.

Rockstar69
Offline
2021. 12. 09. 22:02
dani.szentgali: Az Online-hoz nyilván, ez a GTA Online logóból egyértelmű. Itt inkább az a lényeg, hogy valamilyen szinten a sztorimódot egészíti ki, meg gyanítom, hogy egyedül is lehet majd csinálni a küldiket.

dani.szentgali
Offline
2021. 12. 15. 11:07
Rockstar69: Persze, de ahogy azt a kommentemben is jeleztem, tisztában voltam vele, hogy az Online-ról van szó, csak megjegyeztem, hogy eléggé hülyén fogalmazott a Rockstar. Egyébként már tölthető is a frissítés, PS4-en 4gb. Ezek alapján nem tűnik túl nagy tartalomnak, tekintve hogy 4gb manapság már nem túl sok, de persze biztosat majd csak a kipróbálása után fogok tudni mondani róla, ami nagy valószínűséggel ma délután/este lesz. Remélhetőleg nem lesz annyira szar, mint a tavaly téli Cayo Perico frissítés. Majd meglátjuk.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások