100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Megjelent a GTA Online: The Contract frissítés!

Már tölthető a legújabb GTA Online frissítés, amelyben újra találkozhatunk a sztori módból már jól ismert Franklin-nel és Lamarral, de Chop is visszatér..

Új tartalmak

Az új frisstésben egy ügynökséget kell vásárolnunk, amelyet csak "celebrity solutions Agency" néven emlegetnek a játékban. A legolcsóbb ilyen ingatlan 2 010 000 dollárba kerül, de a legdrágább sem kerül többe 3 milliónál. Ennyi pénz elég is, hogy útnak indíthassuk az ügynökséget, de szokás szerint vásárolhatunk különböző módosításokat és fejlesztéseket is, azonban ezek sem túl drágák, egy fullos biznisz 5 millió környékén megáll.

Az ügynökség tulajdonosaként Los Santos legnevesebb zenészeinek problémáit kell elintéznünk, első ügyfelünk pedig nem más, mint Dr. Dre. Az ismert rappertől egy halom új számot hallhatunk a játékban, amelyek a GTA Online-ban debütáltak a mai frissítéssel. Az új Records A Studios zenei stúdióban pedig akár találkozhatunk is vele, valamint abba is betekintést nyerhetünk, hogy készül el egy-egy szám.

Franklin partnereként először is a Security Contracts feladatok lesznek elérhetők. Ezekben különböző értéktárgyakat vagy autókat kell visszaszerezni az ügyfelek számára vagy esetleg mentőakciókat kell végrehajtanunk. Pár ilyen teljesítése után válnak elérhetővé a komolyabb melók Payphone Hits néven. Ezeket a lebukás veszélyének elkerülése miatt Los Santos különböző pontjain vehetjük fel nyilvános telefonoknál. Franklin-t és Imani-t felhívhatjuk, hogy elérjük a speciális szolgáltatásaikat.

Új fegyverek

  • Heavy Rifle
  • Stun Gun
  • Compact EMP Launcher

Új autók

Enus Jubilee
1 237 500 $ - 1 650 000 $
Pegassi Ignus Dewbauchee Champion
2 765 000 $ 2 246 250 $ - 2 995 000 $
Lampadati Cinquemila Enus Deity
1 740 000 $ 1 383 750 $ - 1 845 000 $
Pfister Astron Bravado Buffalo STX
1 580 000 $ 1 612 500 $ - 2 150 000 $

Új rádiók és zenék

A frissítéssel egy új rádió is érkezett MOTOMAMI Los Santos néven, ahol Rosalía a DJ. Ezenkívül frissítést kapott a Radio Los Santos és a West Coast Classics is, ahol olyan előadók új zenéit hallhatjuk, mint Juicy J és Mike Dean, Pusha T, Dom Kennedy, Mozzy, és még sokan mások.

Új ruhák

Többszáz új ruhával, és kiegészítővel bővült a játék, valamint érkeztek új tetoválások, arcfestések és hajstílusok is. Aki pedig december 22-ig belép a GTA Online-ba, ajándékba kap egy Westside Fitted Cap baseballsapkát és egy Radio Los Santos Tee pólót.

Elindult az új tematikus hét

Számos akció és bónusz is jött a mai frissítéssel. A szerencsekeréken most a Pfister Growler pörgethető ki, a Price Ride pedig a Futo GTX lett. Dupla RP és GTA$ jár a Transform Races, Weed Killer és Welcoming Party játékmódokért. Aki pedig december 22-ig teljesít 3 Security Contract küldetést, 200 000 dollárt kap bónuszként.

További újítások

A mai frissítéssel számos évek óta esedékes dolgot optimalizáltak a játékon. Kevesebb hívást és üzenetet kapunk az új játékmódokkal kapcsolatban. Továbbfejlesztették a térképet is, mostantól több információt kapunk a térképen megjelenő feladatokról, vagy akár el is indíthatjuk onnan őket. Érkeztek új award-ok és napi feladatok (Daily Objectives) is, valamint csökkentették az ingatlanok és vállakozások után fizetendő napi járulékok összegét is. Mától az Auto Shop Contracts, Customer Deliveries és Exotic Exports Deliveries feladatokért is jár LS Car Meet RP, továbbá növelték a diszkóban és játékteremben található széf kapacitását.

Hamarosan érkezik az ünnepi frissítés, egy új Adversary módot is kapunk, ahol ismerős arcokkal találkozhatunk, új autókkal bővül a játék és a Records A Studios is tartogat még meglepetéseket.


dani.szentgali
Offline
2021. 12. 16. 11:34
A zenei exkluzivitás pontosan mit takar? Gondolom, valami olyasmit, hogy a Rockstar fizetett Dr. Dre-nek meg a többieknek, hogy ezek az új számok csak a játékban, vagyis az Online új frissítésében legyenek benne, de ez most csak ideiglenes exkluzivitás - és ha igen, van e infó arról, hogy meddig tart, mikor jár le -, vagy végleges és ezek a számok csak a játékban lesznek benne? Meg fognak jelenni pl. Spotify-on is előbb-utóbb, vagy sem? Mert tudom tudom, nektek meg sokaknak nem jön be ez a kultúra, meg unjátok a fekete rappet stb, de nekem kifejezetten tetszett mindig is ez a műfaj, jobban tetszett mint a többi, ráadásul a San Andreas is emiatt a gengszter rapper cucc miatt (is) tetszett anno annyira, aztán szívesen hallgatnám ezeket a számokat Spotify-on is. Persze csak a legújabb zenékre mondom ezt, amiket Dre meg a többiek kimondottan a Contract frissítésre csináltak, tisztában vagyok vele, hogy sok újonnan a játékba került zene már régóta létezik és ki is jött minden zenei meg egyéb platformra.

A frissítésről: hát a Rockstar ismét egy semmitmondó, unalmas, szar DLC-t vágott hozzánk. A zenék nekem tetszenek, de ezen kívül kb. semmit nem kaptunk. Ahhoz képest, hogy a Rockstar ezt az egészen úgy kommunikálta le, mint egy olyan Online frissítést, ami kimondottan egyéni játékra lett kitalálva, ehhez képest privát szerveren egészen konkrétan nem lehet elindítani a küldetéseket, mert a játék kiírja, hogy kötelező publikus szerveren lenni ahhoz, hogy hozzájuk férjünk. Kérdem én, ez mi a fasz?! Most komolyan, beraktak egy olyan frissítést, amit úgy reklámoztak, mint egy egyszemélyes frissítést az Online-on belül, erre privát meg szóló szerveren kajak nem lehet elindítani?! Hát menjenek a jó büdös picsába. Ennek így semmi értelme, mert én tutira nem lépek fel publikus szerverre, ahol a sok vadbarom folyamatosan belém köt és nem tudok rendesen játszani. Tényleg nem értem, ezt mégis hogy gondolták, bár ahogy láttam a közösségi médiában elég sokan panaszkodnak is erre, úgyhogy nagyon remélem, hogy ezt átgondolják és ha másért nem is, de a tömeges felháborodás miatt megcsinálják privát szerverre is. Bár sanszos, hogy szándékosan csinálták ilyenre, hogy a publikus szerókon a küldetések közben, illetve azok között is tudjanak szopatni a játékosok és a nagy frusztráció miatt előbb nyúljunk a shark cardokhoz, minthogy szenvedjünk a küldetésekkel. A Rockstar, Take Two és a GTA Online a mai játékipar leggusztustalanabb véglényei, ami elég nagy szó, mert elég erős a konkurencia ezen a téren, de elég sokatmondó, hogy még őket is sikerült utolérni. Ezt a DLC-t sem ajánlom senkinek, bár sajnos már látom magam előtt, hogy januárban sorra hozzák le a híreket, miszerint a Contract a GTA Online történetének legsikeresebb és legtöbbet játszott DLC-je...

MolGabi
Offline
2021. 12. 16. 18:20
Engem sokkal jobban frusztrál az, hogy a mostani frissítés megint kinyírta az egyjátékos módhoz használt GTA trainert... mivel már régóta végigjátszottam, illetve az Online nem köt le a sok csaló miatt, ezért néha Trainer-rel szoktam játszani, leginkább a sok, sosem használt és Onlinebeli tartalmak miatt, mint érdekességek. De ezzel most megint adtak egy pofont a "magányos" játékosoknak.
Ha ennyire nem jön be neked, ne játssz a játékkal, ennyi a megoldás. Én is ignorálom már régóta. Kizárólag most néztem fel az Online felületre, mivel le kellett szedjem a módosításokat a programból, de én még a lehetőségét sem láttam elindítani ennek az új kiegészítőnek, bár anno a Cayo DLC-t sem tudtam hogyan kellett volna működésre bírni. Mindegy is, nem nekem szól már ez az irány.

dani.szentgali
Offline
2021. 12. 17. 11:40
MolGabi: Ezt a traineres dolgot nem igazán tudom hova tenni, mivel bár az utóbbi években beszereztem egy gamer PC-t, én eredendően konzolos vagyok, azon pedig nincs trainer, de sajnálom, hogy ez most PC-n a frissítés óta szar. Még a legelső generáción (Xbox 360-on és PS3-mon) egyébként megkaptuk a legtöbb Online frissítés tartalmait a sztori módba (legalább is ami a fegyvereket és járműveket illeti), de egy idő után már nem, a második generációban (PS4+Xbox One) pedig emlékeim és tapasztalatom szerint sem a korábbi, sem a később megjelent Online tartalmakat sem lehetett már elérni a sztori módban, ami engem is bosszantott, szóval átérzem, mert a leírásod alapján ez a trainer program is ezt tette lehetővé. Hát ahogy mondod, ezen is látszik, hogy a Rockstar és a T2 mindent megtesz annak érdekében, hogy a magányos, egyszemélyes játékot kedvelő játékosoknak betegyen, ezzel kényszerítve minket arra, hogy az Online-nal játsszunk.

Alapvetően én is ignorálom a GTA Online-t, nem nagyon szoktam vele játszani. Az egyedüli ok, amiért néha előveszem az az, hogy PS4-en van egy olyan exkluzív dolog, hogy a PS5-ös GTA5 verzió megjelenéséig a PS4-es Online játékosok minden hónapban kapnak ingyen egymillió GTA dollárt, amit azért ha már van, be szoktam húzni, és így mindig van elég pénzem az újdonságok kipróbálására (amik kb. pár óráig tartanak max, utána unalomba fulladnak és nem tolom őket) anélkül, hogy játszanom vagy vásárolnom kéne pénzt, amik elég kellemetlenek. Egyébként én sem szeretem és csak nagyon ritkán tolom, mert már nekem is elegem van ebből és szeretnék egy új részt ehelyett. És egyetértek, sajnos a jelenlegi Rockstar már nem nekünk szól, nagyot fordult a világ.

Luszie
Offline
2021. 12. 18. 11:07
Nem fogom ezért (se) feltelepíteni újra a GTA V-t a PS-emre, de ez a frissítés egyébként tetszik.
Örülök, hogy rájöttek arra, hogy a story tartalmaknak van helyük a multiban, bár nem tudom, ehhez miért kellett 8 év...


dani.szentgali
Offline
2021. 12. 20. 15:53
Luszie: Hát ilyen szintű "sztori tartalmakat" eddig is kaptunk, de mindegy. Korábban Trevorral volt hasonló, csak annak nem kerítettek ekkora feneket hangsúlyozva, hogy az Online-on belüli, de kifejezetten egyjátékos tartalom, amiből lényegében semmi nem valósult meg. Ezen túl meg pontosan ugyanolyan frissítés ez is, mint a többi. Itt is kapsz pár új fegyvert, ruhát, autót, meg venni kell egy ingatlant és ennyi. Lehet, hogy a küldetések kicsit már más jellegűek, ezt én már nem néztem meg (elvileg tényleg azok, mert videón láttam, mintha Lamar-t lehetett volna a játékban irányítani), de ez hol számít onnantól kezdve, hogy ezeket az elvileg egy játékosnak szánt küldetéseket el sem lehet indítani egy játékosos lobbiból? Innentől teljesen értelmét veszítette ez az egész. Ennél a frissítésnél szerintem egyébként még az egyébként annyira nem jó nyári autó tuningos frissítés is jobb lett, mert ott legalább nem dísznek vásároltad a garázst akkor sem, ha a sok vadbarom nélkül, egyedül kívánsz játszani, mert az autós garázsos küldetéseket, meg a felső emeleten aktiválható, komolyabb rablós küldetéseket privát szerveren is el lehet indítani. Úgyhogy hidd el, ez a mostani frissítés még a nyárinál is szarabb a gyakorlatban, hiába tűnik jónak elméletben az, hogy komolyabb sztoris tartalmakról van szó (mert ez csak a látszat).

Luszie
Offline
2021. 12. 23. 11:22
dani.szentgali: Egyébként kipróbáltad? mert nekem megint úgy tűnik, hogy néztél róla videót, és szidod ezerrel.

Tudtommal a Trevor frissítés annyi volt, hogy belerakták őt is mint egy Contract Mission NPC-t, meg az egyik heist fináléban ő is benne van, de ennyi. Azért elég sok ember benne van az online-ban is, ez önmagában annyira nem nagy dolog, így nincs is nagyon értelme hype-olni szerintem.

De most a Franklines frissítésnél konkrétan lehet játszani Franklinnel (és Lamarral is, ahogy írtad)... meg vannak easter egg-ek, és azok kapcsolódnak a single player-hez. Én erre értettem, hogy örülök, hogy nem csak beleraktak egy 25655. frissítést, hanem figyeltek arra is, hogy 8 évvel a story után vagyunk, és hogy tudjunk meg ezekről a karakterekről valamit.
Szóval nekem már ezért jobb a legtöbb frissítésnél ez. Az, hogy mit adtak hozzá konkrétan a frissítésben, az nem érdekel, ugyanolyan küldetéseket úgyis, mint amelyek eddig voltak, ami hidegen hagy, de ez az átlag sekélyes tartalomnál azért ez nekem több. Picit olyan, mintha egy singeplayer DLC lenne -csak piciben, elvégre Franklinékkel lehet játszani, és őket ismerjük meg jobban, szerintem ez menő.

totyak
Offline
2021. 12. 23. 14:05
Áaaa, ki akartam próbálni, erre egy lyukas garasom sincs

dani.szentgali
Offline
2021. 12. 23. 16:51
Luszie: Az ingatlant megvettem, de ahogy láttam, hogy publikus szerverre kellene menni ahhoz, hogy a küldetéseket elindítsam, elment tőle a kedvem és hagytam a francba, szóval ja, a többit csak videón láttam, a házat, fegyvereket tudtam csak kipróbálni így. Egyébként nem szidom ezerrel, csak szerintem nem lett olyan jó, mint amilyennek te látatlanban gondolod. Pedig hidd el, itt is csak annyi van Franklinékkel, hogy benne vannak aztán kész. Sokkal többet nem tesz hozzá, mint az eddigi frissítések karakterei. Értem amit mondasz, de mint mondtam, semmi köze a singlehez abból a szempontból, hogy még privát szerveren sem lehet elindítani, így lényegében két küldetés között 1213x lelőnek, felrobbantanak stb. a sok barom játékot a publikus szerveren, mert csak azon lehetne küldetést elindítani, így viszont semmit nem ér ez az egész. Úgyhogy nagyon nem olyan, mint egy mini sztori DLC. Menő akkor lett volna, ha nem baszná el az egészet a többi játékos, de ez így konkrétan semmit nem ér. Maguk a küldetések meg az ingatlan meg ugyanaz mint eddig, ahogy te is írtad, szóval azok szarok. Persze az a néhány kisebb easter egg meg a tudat, hogy Franklin ott áll a sokadik túlárazott épületedben a kutyájával tényleg minimálisan hozzátesz, de ez két perc alatt el is múlik.
totyak: Ne bánd, olyan sok mindenből nem maradsz ki. Nézd végig youtubeon, és így megkapod az élményt anélkül, hogy a sok oppressoros pöcsfej kizsigerelne, miközben békésen próbálnál eljutni két küldetés között egyik helyről a másikra.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások