100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Ingyen játékkal kárpótolja a GTA trilóga vásárlókat a Rockstar

A múlt héten indult Rockstar Store akció keretében, aki korábban megvette Rockstar Store-on PC-re a feljavított GTA trilógiát, vagy január 6-ig megvásárolja azt, ingyen választhat egy játékot vagy ingame fizetőeszközt. 

Az igen kedvező akció valószínűleg a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition gyenge startjának köszönhető, apró szépséghiba, hogy csak a PC-sekre vonatkozik. A feljaívtott trilógia birtokosai az alábbi termékek közül választhatnak:

  • Grand Theft Auto V: Premium Edition
  • Grand Theft Auto IV: Complete Edition
  • Max Payne 3
  • L.A. Noire
  • Bully: Scholarship Edition
  • Great White Shark Cash Card (1 250 000 $) a GTA Online-hoz
  • 55 Gold Bars a Red Dead Online-hoz

Egyébként érdemes szétnézni a Rockstar Store oldalán, ugyanis a fent említett akción kívül minden Rockstar játék kedvezményesen vásárolható meg.


totyak
Offline
2021. 12. 22. 16:10
Tudom, hogy ajándék lónak ne..., de azért valljuk be, nem nagy ajándékok ezek. GTA V annak nincs meg Epic Store-ból ingyen, aki nem akarta. GTA IV-et beregisztrálhatod a dobozos termékedet, amit amúgy használtan olcsón utánad hajigálnak. A többi játék meg már alapból is olcsó fizikai kiadásban, meg most az akciós store-ban is. Ez tényleg csak annak öröm, aki amúgy elszántan meg akarta venni a store-ból az új trilógiát. Az is akciós és valami kis semmiséget kap mellé.

Rockstar69
Offline
2021. 12. 22. 17:07
totyak: Még így is jobb, mint amit a konzolosok kaptak (semmit).

dani.szentgali
Offline
2021. 12. 22. 18:01
totyak: Inkább örülj neki, hogy a PC-sek legalább kaptak valamit, mert ahogy előttem is írta Feri, a rockfos és a shit two valamiért megfeledkezett arról, hogy PC mellett egy rakás konzolra is kihányták ezt a szart, amelyeken szintén ugyanúgy játszhatatlan és szar minőségű ez a remasterednek csúfolt hulladék, de a konzolosok ennek ellenére sem kaptak semmit. Szerintem ez egy eléggé szemét és felháborító diszkrimináció, ami miatt csak még tovább süllyed a fejlesztő és a kiadó is sokak - köztük az én szememben is. És arra felesleges ráfogni, hogy ez amiatt van, mert a PC-n 3 napig nem volt elérhető a játék, ez eléggé nevetséges indok lenne, mert ha megkérdeznénk, a legtöbb konzolos örült volna, ha konzolokon sem lett volna elérhető 3 napig ez a trágyahalom, mert így legalább nem dobták volna ki sokan a pénzüket az ablakon. Szóval elmehet a bús picsába az egész banda, már arra nem méltatom az ilyeneket, hogy a nevüket leírva megnevezzem őket. És mielőtt megkapnám, hogy konzol fanboy vagyok és csak emiatt sír a szám elmondom, hogy van PC-m is, de ami szemétség az szemétség. A konzolosok ugyanúgy fizettek ezért a játékért, nem értem miben más a PC, főleg úgy, hogy mind tudjuk, PC-n eleve ingyen le lehet szedni mindent a torrentnek köszönhetően, míg konzolon erre csak a teljes Online profil és hozzáférés feláldozásával van lehetőség és akkor sem olyan szinten, mint PC-n. Úgyhogy csak gratulálni tudok ezeknek a mocskoknak, diszkriminatív szemétládák. Eléggé felháborít ez a fajta igazságtalanság még úgy is, hogy engem nem különösebben érint.

Luszie
Offline
2021. 12. 23. 11:07
dani.szentgali: konzolon pénzbe kerülne a Rockstarnak egy ilyen magánakciót végrehajtani, PC-n meg nem. Ennyi a rövid válasz.

Az "örülj neki" válasz meg igazából egy nesze semmi fogd meg jól. Miért is kellene ezeknek egyáltalán örülni akár PC-sként is? Be lehet húzni ingyen 15-20 éves játékokat? Amiket megjegyzem, bizonyára egyébként már megvettél korábban... (ja, és most a Xmas sale miatt egyébként mindegyik 2000 ft-ba kerül kb). Vicc. Bezzeg az RDR2 nincs a listában, az legalább egy normális vígaszdíj lenne...de azt persze nem akarják ingyen az emberekhez vágni. Igen szomorú, hogy a Rockstartól ennyi telik..

dani.szentgali
Offline
2021. 12. 23. 16:38
Luszie: Persze, gondoltam, de ez akkor is egy szemét kibaszás, nemcsak a konzolosokkal, de azokkal is, akik PC-n vették meg a játékot, de nem a rockstar launcheren keresztül vették, hanem valamely másik, eleve sokkal népszerűbb storeban, mint pl. a Steam is.

Ezzel nem értek egyet, igenis örülhet, mert legalább ennyi kárpótlást kapott (mondjuk ő pont nem, de azok a PC-sek akik a launcherből vették meg azok igen), míg konzolon szartak bele mindenki szájába. De ahogy fentebb is írtam, nemcsak konzolon, hanem a többi PC-s platformon is, szóval ez sokakkal szemben egy igazságtalan húzás. Azzal tisztában vagyok, amit leírtál, de akkor is örülhetnek, mert a konzolosok még ezt a keveset sem kapták, ahogy Feri is írta. Úgyhogy a "nesze semmi fogd meg jól" az sokkal inkább a konzolos vásárlókra vonatkozik, még ha régi játékokról is van szó, azért semminek nem nevezném őket, több mint a semmi. Nyilván nem akkora dolog, ebben egyetértünk, de legalább valami, míg a másik fél meg nem kap lófaszt se, ami igazságtalan, bárhonnan is nézzük. Abban viszont egyetértek teljesen, hogy szomorú, hogy csak ennyire futja a rockfostól, de szerintem megbarátkozhatunk a gondolattal, hogy a régi, általunk igazán kedvelt rockstar megszűnt létezni, az utolsó jó játék amit láttunk tőlük az a Red Dead Redemption 2 volt és innentől kezdve megindult a lejtmenet.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások