100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

A Red Dead Redemption 2 és az Undead Nightmare is játszható lesz az új PlayStaion Plus előfizetésekkel

A három előfizetési szinttel megújuló PlayStation Plus szolgáltatás induló címei között két Rockstar Games játék is elérhető lesz, ráadásul a legmagasabb előfizetéssel a Red Dead Redemption Undead Nightmare kiegészítője is játszható lesz PS4 és PS5 konzolokon.

A Red Dead Redemption 2 (és Red Dead Online) a középső, PlayStation Plus Extra fémjelzésű előfizetéssel lesz elérhető Playstation 4 és 5 konzolokon.

Red Dead Redemption 2

A legmagasabb, PlayStation Plus Premium előfizetéssel (amely az első naptól elérhető lesz Magyarországon is) pedig A Red Dead Redemption: Undead Nightmare kiegészítő PS3 verziója lesz játszható streaming segítségével.

Red Dead Redemption: Undead Nightmare

A Red Dead Redemption első részének elérhetőségéről jelenleg nincs információ, bár mivel eddig az alapjáték és az Undead Nightmare is elérhető volt a kivezetésre kerülő PlayStation Now szolgáltatáson, várhatóan a következő hónapokban az is érkezni fog az új előfizetésre.

A PlayStation Plus új struktúrája és játékai június 23-tól lesznek elérhetők Európában, ezen belül Magyarországon is.


dani.szentgali
Offline
2022. 05. 28. 13:34
Szerintem mindenki jobban járt volna, ha a zombis dlc agymenés helyett inkább a zseniális alapjátékot, vagy ennyi pénzért inkább már a teljes GOTY pakkot rakták volna be a PS plusz prémiumba. Ettől függetlenül mondjuk az RDR2 elég király, hogy bekerült, bár őszintén szólva nem hiszem, hogy lenne még olyan ember több mint 3 és fél év után, aki ne szerezte volna be a játékot, max csak az, aki nem is akarta egyáltalán, de az meg szerintem a PS plusz prémiumban sem fogja 10 percnél tovább tolni, ha egyáltalán ráveszi magát és letölti.

Egyébként pár hete, a Take Two pénzügyi évösszegzőjén állítólag nyilatkozott a T2 vezetője, és elvileg a #savereddeadonline petícióra is reagált valami olyasmit, hogy abszolút megérti és figyelemmel kíséri a játékosok kéréseit és igényeit, és a GTA5 frissítései mellett a Rockstar nagyban dolgozik az RDO frissítésein is, és nem szándékoznak elengedni a vadnyugati kaland online módját. Nem tudom, mennyire megbízható a forrás, és azt sem hogy a köcsög Zelnick mennyire gondolta ezt a mondatát komolyan, ha egyáltalán ténylegesen kimondta, de ha esetleg igazak ezek az egyébként csak fenntartásokkal kezelendő hírek, akkor a GTA Online nyári frissítése mellett számíthatunk végre RDO frissítésre is, ami ugye tavaly nyár végén volt utoljára érdemben (a Blood Money után kb. másfél hónappal kiadott Call to Amrs túlélő pályákra gondolok, aminek mondjuk ősszel Halloween és télen a karácsonyi ünnepek alkalmával jött pár új pályája, de december óta konkrétan még ennyi sem érkezett az RDO-hoz). Remélem lesz valami, mert úgy, hogy az RDO egyáltalán nem frissül új tartalmakkal, így az egésznek nincs semmi értelme, le is lehetne lőni jelen helyzetben az Online-t.

Szerk.: Na végül is a Sonynak volt esze és nemcsak az Undead Nightmare került bele a ps plusz prémiumba, hanem az alap játék is. Ez már azért eléggé király, főleg azoknak akiknek anno kimaradt az első rész, de a második miatt szeretnék pótolni a történetet és kíváncsiak arra, hogy mi lesz John kalandjának a vége.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások