100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Évek óta várt változások jönnek a GTA Online-ban, a Red Dead Online jövőjéről is beszél a Rockstar

A következő hetekben érkezik a GTA Online új frissítése, amely számos régóta várt funkciót hoz majd hogy könnyebb és nyugodtabb legyen a pénzszerzés, vagy csak a városban cirkálás, és ne kelljen az összes hajunkat kitépni a többi játékos miatt. A GTA6 fejlesztése miatt a Red Dead Online csak kisebb frissítéseket kap majd, de egy év csend után ott is lesz rendszeresen új tartalom.

Grand Theft Auto Online

GTA Online

A GTA Online nyári frissítése pár héten belül jelenik meg, amely számos, sokak ártal kért funkciót és egyensúlyi változást hoz a játékba, például:

  • Gyengítve lesz az Oppressor Mk II fegyverzete és rakétavédelme
  • Invite Only szerverről is lehet Sell Mission küldetéseket indítani
  • Könnyebben lehet majd a páncélt és a snackeket aktiválni, nem kell almenükben turkálni értük
  • Többet fizetnek a küldetések, Adversary Mode-ok, versenyek, és bizonyos Heist finálék is
  • Több fizetést kapnak a Bodyguard és Associate játékosok a kooperatív játék elősegítése érdekében

Ezek a változások mind nagyot segíthetnek abban, hogy a játékélmény élvezhetőbb legyen, és ne a pénzfarmoláson legyen a hangsúly, és remélhetőleg nem kell majd folyamatosan a hátunk mögé nézni, hogy ki akarja elrontani az élményt egyetlen gombnyomással.

A frissítés új tartalmakat is tartalmazni fog, amely a meglévő szerepekre (Executive, Biker, Gunrunner, Nightclub Owner) fog építeni. Érkezni fog pár új küldetés is, amelyek során egy IAA Field Operative ügynökként lesz lehetőség egy szövevényes bűnözői összeesküvés felgöngyölítésére.

GTA Online

Red Dead Online

Red Dead Online

Az elmúlt években a Rockstar a követkető GTA fejlesztésére koncentrált, és hogy az a lehető legjobb legyen, a Red Dead Online láthatóan kicsúszott a fókuszból, amit a Rockstar most el is ismert, emiatt a jövőben más ütemben érkeznek majd az új tartalmak. A tematikus események továbbra is havonta fogják váltani egymást, és az új tartalmak az eddigi frissítésekre fognak épülni a korábbi nagy frissítések helyett, például idén új Telegram küldetésekre lehet majd számítani a rendszeres bónuszok mellett, és a közösség alkotásai is szerepeltetve lesznek a Rockstar felületein.


dani.szentgali
Offline
2022. 07. 14. 16:48
Wow, több fizetést adnak, illetve privát szerveren is lehetővé teszik azokat az egyébként is egyszemélyes játékmódokat, amiket már évekkel ezelőtt is be lehetett volna tenni ide... úgy látszik így cirka 9 év után végre ők is úgy gondolják, hogy megszedték magukat ezzel a fejős tehénnel, így egyrészt többet fizetnek a játékban, másrészt azok számára is élvezetessé teszik végre, akik alapvetően nem akarnak a sok vadbarommal együtt játszani, pontosabban szenvedni és mindig meghalni. Ideje volt. A Red Dead Online-ért meg kár, de amennyire leszarták az egészet kb. 2019-et meg max 2020-at leszámítva, szerintem ezen senki sem lepődött meg. Egyrészt kár érte, mert egy Mexikó DLC meg egy farmer szerep jöhetett volna még, illetve ha a GTA5-öt 9 évig nyomták, akkor ezt is lehetne még tovább húzni nyugodtan, másrészt viszont szerintem a GTA5-öt, pontosabban a GTA Online-t is bőségesen elég lett volna 3-4 évig frissíteni, 2016-17-től már úgyis csak a sok baromság érkezett abba is, kevés kivétellel. Nem baj, így legalább közel 10 évvel a legutolsó GTA epizód után végre eljutottunk oda, hogy a Rockstar most már teljes erejéből az új részt készíti, kérdés, hogy mikor kezdték el és most, hogy végre elvileg minden erejükkel azt fejlesztik, körülbelül hol tarthatnak. Szerintem idén ősszel már kapunk egy előzetest meg pár infót, aztán majd 2023-24 körül megjelenik. Persze tudom, ez eléggé álomszerű, és elképzelhető az is, hogy csak mostanában kezdték el a tényleges fejlesztést, akkor pedig még rengetek idő van az új részig. Mindenesetre szerintem a legrosszabb forgatókönyv esetén is legkésőbb 2026 körül kijön a játék. Kérdés, mennyit tanultak a Red Dead 2 zseniális sztorijának sikeréből, és mennyire vakítja el őket a GTA Onlineból termelt brutális profit, kvázi mennyire lesz single vagy épp multiplayer orientált a játék. Személy szerint arra számítok, hogy eléggé Online központú lesz ez is sajnos, de azért a Red Dead 2-ből tanulva egy GTA5-öt sztori és singleplayer szempontjából minden téren felülmúló játékot kapunk.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások