100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Régi legenda járt a vadnyugaton – Red Dead rajzzal rukkolt elő Patrick Brown

Kevés olyan tehetséges Rockstar rajongó készít saját rajzokat, artokat olyan régóta, mint Patrick Brown. Patrick tavaly novemberben tért vissza a GTA rajzokhoz egy fantasztikus GTA The Trilogy – The Definitive Edition arttal, ezúttal pedig a vadnyugatot próbálja megszelídíteni. Legújabb rajzán a két legendás Red Dead Redemption főhőst, John Marstont és Arthur Morgant látjuk akció közben a naplementében, valahol New Austin kies kanyonjaiban. 

Patrick Brown: Red Dead RedemptionLenyűgöző Red Dead rajongói rajz, melyet Patrick Brown készített

Patrick Brown: Red Dead RedemptionA rajz plakátszerű megoldásban, kiegészítve

Ide kattintva megnézheted Patrick teljes portfólióját, és nagy méretben megis vásárolhati a képet, aki szeretne mondjuk egy menő plakátot a szoba falára. Az utóbbi időben egyébként főként Marvel témában rajzol. A munkáját a Patreonon lehet támogatni.


dani.szentgali
Offline
2022. 08. 27. 00:50
WOW! A jó öreg Patrick Brown visszatért! Ez igen! Brutál vagány rajzok lettek, nekem nagyon-nagyon tetszik mind a kettő! A másodikat már le is mentettem telefonra háttérképnek, de még most is csak ámulok és bámulok, hogy mennyire vagány lett ez az alkotása! A korábbi, GTA-s munkáit is imádtam, ezidáig személyes kedvencem az a kép amelyen még a GTA5 megjelenése előtt a korábbi GTA-k karakterei és az akkor még ismeretlen Michael buliznak egy Rockford Hills-i hegyoldalba épült luxusvillában, de ez valami csodálatos, ráadásul mindkét főhős közösen szerepel rajta, ami megint csak hatalmas plusz pont! Nagyon jól tette Mr. Brown, hogy ellátogatott a vadnyugatra, ugyanis a Red Dead Online frissítésekkel való támogatásának leállítása és a következő Red Dead játék messzi-messzi megjelenése, vagy egyáltalán bejelentése és a GTA6-ra irányuló teljes rivaldafény miatt jó eséllyel hosszú-hosszú ideig nem nagyon lesz miről írni és beszélgetni a Red Dead Place-en sem a hírek alatt, sem pedig a fórumon. Az ilyen hírzárlatos időszakokban jönnek csak igazán jól az ilyesfajta tartalmakról írt cikkek.

Szerk1(2022.09.08).: Tudom nem sokakat érdekel már, de tegnap érkezett pár, szám szerint 3 db új hardcore telegram küldetés a Red Dead Online-ba. Még én sem próbáltam ki őket, de elvileg ezek azok a küldetések, amiket a Rockstar megígért még, hogy hozzáad a játékhoz, ezeken felül nagy valószínűséggel idén semmi más nem fog érkezni a játékhoz, és a GTA6 miatt valszeg már jövőre sem. Ha valakit esetleg mégis érdekel, és szeretne, akkor térjen vissza a vadnyugatra, hacsak erre a néhány küldetésre is.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások