100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

PS4 és Nintendo Switch portot kap a Red Dead Redemption

Beigazolódott a gyanú, hogy valami készülőben van az első Red Dead Redemption játék kaspcsán, a hivatalos bejelentés azonban keserédesre sikerült: mindössze egy portról van szó PlayStation 4 és Nintendo Switch konzolokra, PC verzióról pedig szó sincs. A jó hír azonban, hogy az alapjáték az Undead Nightmare kiegészítővel együtt érkezik, PS4-en 4K támogatással.

Red Dead Redemption PS4, Nintendo Swith

A Rockstar Games most arról gondoskodott, hogy PS5 konzolokon is játszható PS4 változattal a mai PlayStation játékosok számára is elérhető legyen John Marston legendája, hiszen míg az Xbox One és Xbox Series X|S konzolokon máig játszható a játék, a PS3 elavultságával a Sony játékkonzolja hátrányba került ezen a téren. Az azonban rejtély, hogy miért részesítette előnyben a fejlesztő a Nintendo Switch játékosokat a PC gamerekhez képest, noha a Nintendo portnak is örülünk persze.

A Red Dead Redemption PS4 és a Nintendo Switch változata már augusztus 17-én elérhető lesz, először csak digitális formában. Október 13-án mindkét kiadás fizikai változatban a boltok polcaira is felkerül. Az előrendelések már élnek.

Red Dead Redemption:Undead Nightmare PS4, NIntendo Switch

A játék és kiegészítő single player módja nyelvtámogatást is kap: egyszerűsített és hagyományos kínai, koreai, lengyel, brazil portugál, orosz és latin-amerikai spanyol feliratot. A R* fogalmazása nem egyértelmű, de úgy tűnik, a multiplayer nem lesz része az új portoknak.

A PS4 és Switch verziók portolását a Rockstar ezúttal is külsős cégre, most a Double Eleven Studios csapatára bízta. A Double 11 a Fallout 76, Crackdown 3 és Minecraft Dungeons játékokon is dolgozott.

Egyúttal megújult a játék hivatalos weboldala is. A Red Dead Redemption 1 egy letisztultabb felületet kapott, ahol a R* bemutatja a játékot, és új 4K-s PS4 és standard felbontású Switch képek, médiaanyagok is megtekinthetőek.


dani.szentgali
Offline
2023. 08. 07. 16:59
Csak egy szó jut eszembe erről az egészről: S.Z.Á.N.A.L.M.A.S.!!!!!! Még egy rohadt remasteredre sem futotta!!! Hova a jó édes anyjába süllyedt már ez a társaság?! Na, kedves Visali és többiek: még mindig a rockstar a legjobb, legkorrektebb fejlesztő, akik nem tartanak ott mint az EA, Ubisoft és társai?! Remélem, erre a kérdésre ezek után már nem válaszoltok, jobban is teszitek ha hallgattok, ugyanis tudjátok nagyon jól ti is, hogy ez már no komment amit a rockstar művel! Egyszerűen hihetetlen! Egy szimpla újra kiadás, ennyire telik nem többre. Egy forintot nem ér az egész, de sebaj, majd ezt is beárazzák aztán az elvakult fanatikusok mint ti majd szépen megveszitek. Na azt hiszem én utoljára léptem be erre az oldalra. Elegem van a rockstarból.

Időközben kiderult, hogy 50 euró lesz a játék és nem kap 60fps támogatást, ami azt jelenti, hogy ugyanaz a játék ami 13 évvel ezelőtt kb 14 ezer forintba fájt maximum, most nagyjából minimum 18 ezerbe fog kerülni (hazai adókat nem számolva)!!!! Na elmegy ez az egész szemétláda banda a jó anyjába oda!!!! Ez a produkció ingyen sem kell kategória, nemhogy annyiért amennyit kérnek érte. Szivárgások alapján meg a gta6 sem lesz több egy gta online központú gta5 reskinnél, szóval részemről itt ért véget a rajongás és várakozás bármilyen rockstar termék iránt. Sziasztok!

MolGabi
Offline
2023. 08. 11. 15:48
dani.szentgali: Szia
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások