100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

A Rockstar Games része lett a FiveM és RedM mögött álló Cfx.re!

A Rockstar Games egy szűkszavú, de annál beszédesebb közleményt tette közzé nemrég, melyben bejelentették, hogy a FiveM és RedM mögött álló Cfx.re hivatalosan is a Rockstar Games része.

Akit érdekel a roleplay, azaz szerepjáték az biztosan találkozott már a fent említett nevekkel. A FiveM a GTA V-öt, a RedM pedig a Red Dead Redemption 2-őt egészítette ki nem hivatalosan roleplay módokkal és egyéb lehetőségekkel. Ezek nagy népszerűségnek örvendtek az elmúlt években, a magyar streamerek közt is volt olyan, aki szinte csak erre építette fel a csatornáját. Valószínűleg már korábban is ez ösztönözte a Rockstar-t arra, hogy lazítsanak a modolási szabályokon, most pedig a Cfx.re "bekebelezésével" hivatalos formában is elérhető legyen a játékosok számára. Ez a konzolosok számára lehet nagy öröm, akik jelenleg semmilyen formában nem tudnak játszani ilyen szervereken.

Több információt nem közöltek a fejlesztők, ahogy írták ezekre a következő hetekben, hónapokban lehet számítani, így még azt sem tudjuk biztosan, hogy a GTA V is hivatalosan kap-e roleplay módot vagy már a GTA VI-ra készülnek ezzel a lépéssel. A Red Dead Redemption 2-höz viszont jó eséllyel érkezik majd egy ilyen frissítés, mivel a Red Dead Online-t gyakorlatilag elengedte a Rockstar, a következő rész pedig még nagyon messze van, ha tervben van egyáltalán. A GTA V esetében viszont jó érv lehet, hogy talán így megtudják dobni a Xbox Series X és PS5 kiadások eladásait.

Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások