100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Jön a Red Dead Redemption: Game of the Year Edition

Mától kapható Észak-Amerikában a hatalmas sikerű Red Dead Redemption újabb kiadása, a Game of the Year Edition, amely az összes eddigi ingyenes és fizetős DLC-t tartalmazza. Az európai megjelenésre péntekig kell várni, onnantól nálunk is kapható Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.

Az év játéka kiadás magában foglalja a teljes eredeti Red Dead Redemption játékot - amely több, mint 160 cím közül nyerte el az év játéka címet - egy vadonatúj Hardcore single-player nehézségi fokozattal, továbbá a szintén népszerű Undead Nightmare single és multiplayer játékot, a letölthető tartalmakat, beleértve az eredetileg előrendelőknek járó DLC csomagokat is, és a Solomon's Folly nevű single player banda küldetéseit is, amely először debütál Xbox 360-on.

Még több információ található a Game of the Year Editionről a játék hivatalos oldalán, illetve megrendelhető az online webshopokban: Rockstar WarehouseGameStopBest Buy és Amazon. Aki eddig még nem szerezte be a játékot, annak érdemes ezt a csomagot megvenni!



Offline
2011. 10. 11. 18:23
Ez a játék nagyon jó nekem csak az Undead Nightmare van meg Ps3-ra és Xboxon a sima én ezt a játékot mindenkinek ajánlom!!

Hannibal
Offline
2011. 10. 11. 18:47
Egyetértek (y) én minden Rockstar Games játékot ajánlok!

csaba292
Offline
2011. 10. 11. 18:57
Most megbántam picit hogy 2 hónapja megvettem sima kiadást...
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások