100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás


Cikkek /

Red Dead Redemption 2 - Gyűjtenivalók (Collectibles)

A Red Dead Redemption 2 gyönyörű és változatos világának bejárására nem csak a lenyűgöző látvány, de jó pár mellékküldetés is ösztönöz. Talán nem is volt korábban olyan Rockstar Games játék, ahol ennyi gyűjtenivalót lehetett megkeresni és megtalálni.

Az RDR2-ben több különféle tárgy felkutatására ad lehetőséget, melyek egytől egyig a kor szellemét idézik. Jelentős részük ráadásul a 100%-os végigjátszás feltétele, míg jó néhány más gyűjtenivaló további játékidőt biztosít. Ebben a cikkben megpróbálunk minél jobb segítséget nyújtani valamennyi elszórt tárgy megtalálásában térképekkel, képekkel és leírásokkal egyaránt – ezek feltöltése folyamatos, így érdemes időnként visszanézni erre a cikkre, ha valamit nem sikerült megtalálni.

Óriási segítséget jelent, hogy ha megtalálunk egy-egy darabot valamelyik gyűjtenivalóból, azt a legtöbb esetben a játék "berajzolja" a térképen, így nyomon tudjuk követni, mi az, amit már megtaláltunk.

Az alábbi menüpontokra kattintva érhetőek el az egyes gyűjtenivaló fajták leírása. A piros hátterűekhez már találsz útmutatót, a fekete hátterűek még feltöltés alatt vannak:

Cigaretta kártyák
(Cigarette Cards)
Dinoszaurusz csontok
(Dinosaur Bones)
Sziklavésetek
(Rock Carvings)
Álomfogók
(Dreamcatchers)
Sírkövek
(Graves)
Egzotikumok: Tollak, tojások, orchideák
(Exotics: Plums, Eggs, Orchids)
Különleges italok
(Special Tonics)
Pénzes ládák
(Chests & Loot Boxes)
Keresett tárgyak
(Requested Items)

Megjegyzés: A vadászattal és horgászattal kapcsolatos, akár "gyűjtenivalónak" minősíthető prédákkal, mint a legendás halak és állatok, vagy a városok Hunting Requests listáihoz kapcsolódó vadak lelőhelyei a "Vadászat és horgászat" cikkben kerülnek majd részletes ismertetésre!

RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások