100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Időlegesen exkluzív tartalmakat kap az RDR2 PlayStation 4 verziója

Előbb élvezhetnek néhány online Red Dead Redemption 2 tartalmat a PlayStation 4 tulajdonosok, mint az Xbox One gépeket preferáló játékosközösség.

A Sony a hivatalos blogján büszkélkedett a Rockstar Games-szel felfrissített partnerkapcsolatával, melynek köszönhetően időleges exkluzivitást szerzett egyes online játékelemekre.

Azt egyelőre nem árulták el, hogy ezek a fícsörök az alapjátékhoz tartoznak-e, vagy kiegészítőkkel érkeznek majd, ahogy azt sem, hogy ez az előny mégis mekkora időintervallumot fog lefedni.

Furcsamód nem a "multiplayer" szót használják, de a nemrégiben lefoglalt domain nevek tükrében feltehetően a többjátékos mód frissítéseit érinti a megállapodás.

A Sony egyébként azt is elárulta, hogy az eredeti Red Dead Redemption játék hamarosan elérhető lesz a PlayStation Now kínálatában.


Neil
Offline
2016. 10. 21. 13:27
PC-sként hátadőlök és csak egy kávét kérek a két konzoltábor háborújához Amúgy köszi a Rockstarnak, hogy a PC-sek fejére megint magasról szarnak.

dani.szentgali
Offline
2016. 10. 21. 13:34
Neil: Ugyanezt teszem én is Xbox360 tulajként, mert engem sem fog érinteni ez a csata az Xbox One-osok és a PS4-esek között.

Amúgy sajnálom, hogy nagy valószínűséggel megint nem lesz PC-s verzió és hogy ismételten szarnak a PC-sekre, de úgy látszik, a Rockstar foggal-körömmel ragaszkodik a Red Dead játékok konzolexkluzivitásához. Ez van.

Neil
Offline
2016. 10. 21. 13:57
dani.szentgali:
Nem valószínű, hogy egyhamar konzolt veszek (talán majd a PS következő generációját). Csak azért zavar az egész, mert tavaly vettem egy fasza gépet, amivel mediumon mennek a legújabb játékok (nem vagyok nagy grafika-buzi és a gépet is kímélem), szóval nagyon fájó látni az ilyen játékokat, mert tudom, hogy a gép elvinné és egészen eddig csak Rockstar játékra voltam hajlandó pénzt adni.

dani.szentgali
Offline
2016. 10. 21. 14:04
Neil: Elhiszem, tudom, mit érzel. Nekem is hasonló érzéseim vannak, csak nekem a régi konzolom és a gyenge, játékra alkalmatlan laptopom miatt fájó nézni az RDR2 trailerét, mert nem játszhatok majd vele egy jó ideig. Remélem, hogy jövő karácsonyra már össze tudok kaparni annyi pénzt, amennyi elég egy PS4-re és akkor majd szülinapomra meglepem magam az RDR-2vel, de az már biztos, hogy előbb fogok videókat nézegetni róla, mint játszani vele.

Neil
Offline
2016. 10. 21. 19:01
dani.szentgali: Hátha hamarabb is meglesz

dani.szentgali
Offline
2016. 10. 21. 22:15
Neil: Hát remélem én is. Elvileg idén is meglehetett volna, csak év közben több volt a kiadásom, mint amire számítottam. Le kellett cserélnem a régi laptopomat egy újra és a régi telefonom helyett is kellett hogy vegyek egy újat, mert a régi már be sem kapcsolt. Ráadásul most a kazán is elromlott, egy új kazán meg 1 milliónál kezdődik, szóval ez véglegesen megpecsételte a PS4 sorsát. Ráadásul már a 7 éves Xbox 360-om is elég szar állapotban van, úgyhogy nagyon kellett volna már egy új konzol, de idén sajnos nem jön össze. Remélem, hogy a jövő évben nem fog egyszerre elromlani az összes drága berendezés, és akkor már lesz pénzem a PS4-re (aminek lehetőleg az ára is lemegy már kicsivel 100 alá vagy legalább nem lesz fölötte).
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások