100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Saját céggel folytatja karrierjét Leslie Benzies

Új vállalkozásokat indít a Grand Theft Auto széria legnépszerűbb epizódjainak producere. Már egy év telt el azóta, hogy Leslie Benzies távozott a Rockstar North éléről, és jóllehet egykori munkaadóival azóta is perben áll, a jogi perpatvar közepette Benzies számára természetesen nem állt meg az élet.

Míg a Rockstar berkeiben nélküle folytatódnak a Red Dead Redemption 2 munkálatai, a producer saját cégeket alapít, melyek közül egy minden bizonnyal videojátékok fejlesztésével fog foglalkozni, míg egy másik a VR világot látja majd el technológiai munícióval.


Leslie Benzies - Fotó: GTA Rockstar Fan

A brit védjegyek oltalmát szavatoló Intellectual Property Office adatbázisa alapján Benzies egyik vállalata a Royal Circus Games Limited lesz, mely konzolokra, PC-re és mobil platformokra fejleszt játékokat. A cég egyúttal két játékcím bejegyzését is kérte – ezek a "Time for a New World", melyhez a #TFNAW hashtag is kapcsolódik, valamint az "Everywhere".

A Companies House adatai szerint egyébként egy Everywhere Game Limited nevű cég is tartozik Benzieshez, viszont ennek tulajdonjoga nagyrészt a már említett Royal Circus Games Ltd. birtokában van.

VR-Chitect Limited pedig, mint azt a neve sugallja, virtuális valóság projektekkel foglalkozik majd. Az IPO weboldala szerint ez a cég mind hardver, mind szoftver tekintetében szeretné kiszolgálni a VR ipart.

2017. 01. 23. 13:34
Viharosan elválik a cégtől, ahol játékokat fejlesztett, majd új céget alapít, amivel nagy dobásra készül? Ő lenne a nyugati Kojima?

dani.szentgali
Offline
2017. 01. 23. 20:22
A mocsok oltalmazója: Úgy látszik, hogy igen. Mindenesetre kíváncsi vagyok, mit fog kihozni ebből a cégéből és milyen játékokat fognak letenni az asztalra.

MolGabi
Offline
2017. 01. 24. 11:38
Annyira nem vagyok képben ezzel az egész tavalyi nagy összezördüléssel, de úgy gondolom, hogy a Rockstar az ő személyében egy nagyon fontos embert veszített el. Úgy gondolom, hogy ezek után megérezzük majd a játékokon az ő munkájának hiányát. (Az egyik cikk szerint ha ő nincs, akkor a RDR sem jött volna ki, legalábbis időben)

dani.szentgali
Offline
2017. 01. 24. 13:29
MolGabi: Még ha igaz is, amit mondasz és nyilvánvaló, hogy érződni fog a játékokon az ő távozása, reménykedjünk, hogy a játékok minősége nem fog romlani a jövőben. Bár a GTA Online miatt erre már sajnos sok esély van, hogy romlani fog a minőség ha a jövőben is ennyire háttérbe szorítják az egyszemélyes módot az online-nal szemben.

Bence (Visali)
Offline
2017. 01. 24. 22:07
dani.szentgali: Arra még éveket kell várni. Ezeket a cégek tavaly nyáron kerültek bejegyzésre, és a munkához emberek is kellenek a céghez.

dani.szentgali
Offline
2017. 01. 27. 13:13
Bence (Visali): Persze, tudom. Én sem úgy gondoltam, hogy jövőre már a Popstar Games - bocsi a nagyon szar névért... - játékaival fogunk játszani. Nyilvánvalóan hosszú idő lesz még, mire egy olyan biztos csapatot rak össze fix fizetéssel meg mindennel együtt, akik már egy játékkal fognak fellépni a videojátékok világának színpadán. Akkor már valószínűleg a következő GTA is rég kint lesz, mire a Benzies-féle bagázsról kapunk valamiféle játékkal kapcsolatos bejelentést.

STEVEN SMG
Offline
2017. 02. 06. 10:37
Kár hogy elment a Rockstar Games-től
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások