100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Augusztus 9-én érkezik a második Red Dead Redemption 2 zenei album

Bő egy hete jelent meg a Red Dead Redemption 2 első zenei albuma, mely 42 percnyi hangulatot hozott vissza a játékból ismert dalokkal és melódiákkal, augusztus 9-én pedig érkezik a második összeállítás, a The Music of Red Dead Redemption 2: Original Score, rajta a díjnyertes Woody Jackson és társainak tökéletes zeneműveivel, amit a küldetések alatt vagy a világ gyönyörű tájain lovagolva hallhatunk.

 

Az Original Score összesen 22 számot fog tartalmazni, és egyaránt elérhető lesz Spotify-on, iTunes-on és az Amazon is digitális formában. Ízelítőnek pedig három szám már most is hallgatható, illetve megvásárolható:


dani.szentgali
Offline
2019. 07. 28. 15:23
Zseniális soundtrack lesz az első album alapján! Öregem, abba belehallgattam, és a legtöbb számnak a kibővített verzióján nem sok kellett, hogy elkezdjek sírni! Gyönyörűek! Főleg a legendás That's The Way It Is kibővített, hivatalos albumos verziója fogott meg a pár új sorral, ami a játékbeli verzióból kimaradt, csodálatosan szép és mély! Már most imádom! Persze a többi szám is sokkal tisztább, jobb minőségű, mint amiket a játék hátteréből vagy nem hivatalosan vettek fel. Szóval tényleg szuper, ez a zenei betét szerintem messze a legjobb, amit a Rockstar eddig tervezett és csináltatott. Tökéletesen illik a játékhoz, ugyanakkor azon kívül is maximálisan megállja a helyét, jó érzés hallgatni.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások