100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Újra megvásárolható a Midnight Club: Los Angeles Xbox konzolokra

Több éves kimaradás után ismét elérhető lett a Rockstar Games legutolsó autóversenyzős játéka, legalábbis Xbox konzolokra. A Midnight Club: Los Angeles teljesen váratlanul lett újra elérhető az Xbox digitális áruházában, és bár egyelőre semmilyen hivatalos reakció nem érkezett kiadótól vagy a fejlesztőktől, a visszatérés jó eséllyel szándékosan történt, hiszen már több, mint egy napja újra aktív a vásárlás gomb a termékadatlapon.

Közel két éve mi is érdeklődtünk a fejlesztőknél, hogy miért nem érhető el többé a játék – több más Rockstar cím mellett –, de akkor csak azt a választ kaptuk, hogy a játék nem csak Magyarországon, de más régiókban sem érhető el. Bár erről sohasem történt hivatalos említés, a korábbi tapasztalatok nyomán mi licenc problémákra gondoltunk, amit lehetséges, hogy most sikerült megoldania a Rockstarnak.

A játék ráadásul a DLC formában érkezett kiegészítőkkel együtt érhető el, mint South Central Upgrade Pack. A Midnight Club: Los Angeles Complete Edition mindössze 2000 forintért vásárolható meg az Xbox Games Store-ban (vagy Microsoft Store-ban), és visszafelé kompatibilitással Xbox One és Xbox Series X|S konzolokon is játszható.

Egy kis érdekesség a GTA V és a Midnight Club: Los Angeles kapcsán, hogy nem csak a helyszínen osztozik a két játék, de Franklin speciális képessége is innen ered.

A Rockstar Games az elmúlt napokban több korábbi játékával is foglalkozni kezdett, nemrég a Max Payne 3 és az L.A. Noire PC verziója kapott egy-egy frissítést, ami az összes DLC csomagot ingyenessé tette az alapjáték mellé.

Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások