100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Új céget alapít Dan Houser Absurd Ventures in Games néven

Egy évvel a Rockstar Games-től való távozása után saját vállalkozást indít Dan Houser! A Grand Theft Auto játékok legendává vált írója az Egyesül Királyságban alapított egy új céget júniusban Absurd Ventures in Games néven.

A vállalat bejegyzésére egy GTAForums felhasználó figyelt fel. A leírás szerint Dan Houser producerként, creative directorként, és corporate driectorként tevékenykedik majd, magát a céget pedig 62011-es kódjelzéssel iktatták, ami számítógépes játékok tervezését és az interaktív szórakoztató szoftverek fejlesztését jelöli meg céltevékenységként, azaz Houser, akinek olyan játékokat köszönhetünk, mint a GTA3, GTA Vice City, GTA San Andreas, GTA IV és a Red Dead Redemption 2, egyértelműen visszatér a videojáték-iparba.


Dan Houser (középen). Fotó: Academy of Interactive Arts and Sciences

Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy ez a kategória egyaránt jelölheti, hogy a cég egy új játékfejlesztő stúdió lesz, de azt is, hogy csupán befektet kész projektekbe, hogy bábáskodjon felettük.

A régi motorosok, alapítók közül egyébként Dan Houser testvére, a producer Sam Houser továbbra is a Rockstar Games-nél.


dani.szentgali
Offline
2021. 07. 05. 18:08
Leslie Bensies után már ő is kilépett, s most új céget alapít. Kicsit szomorú ezt látni, bár talán öröm az ürömben, hogy legalább máshol is kamatoztatják tudásukat a fejlesztők. Talán ezek a cégek előbb-utóbb elég nagyok lesznek, és nem követik a mostani Rockstart az online szolgáltatás alapú multiplayer őrületben, ami rossz irányba vitte el a céget.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások