100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Három be nem jelentett remaster, port érkezik egy éven belül a Take-Two-tól

Összesen 6 korábbi játékának új verzióit készül kiadni egy éven belül a Take-Two Interactive. A Grand Theft Auto sorozatért felelős Rockstar Games, a 2K Games és a Private Division anyacége egy prezentációt is közzétett a legfrissebb negyedéves üzleti jelentése mellett, ami alapján nem is kevés bejelentést tartogat a játékos közönség számára a kiadó.

Az egyik legérdekesebb információ, hogy a 2022-es üzleti évük (FY2022) végéig, ami 2022. június 30-ig tart, hat korábbi játékának új változatát készül kiadni. Ezek lehetnek feljavított remasteredek, átdolgozott remake-ek, vagy egyszerűen csak újabb portok, mindenesetre ezekből eddig három ismert:

  • Grand Theft Auto V: Enhanced & Expanded (PS5, Xbox Series X|S)
  • GTA Online (PS5, Xbox Series X|S) - a Rockstar Games egy ideje már külön számolja...
  • Kerbal Space Program (PS5, Xbox Series X|S)

A maradék három hely azonban kiadó, és bár a különválasztott GTA V és GTA Online illúziójával elég dominánsnak tűnik a Rockstar Games ebben a kategóriában, valójában nagyon jó esély van rá, hogy legalább még egy Rockstar Games cím új változata kerülhet leleplezésre, elég csak megvizsgálnunk az elmúlt pár év történéseit:

  • A Rockstar Games felvásárolta a Ruffian Gamest, ami most már Rockstar Dundee-ként él tovább. Ez a csapat korábban a sikeres Halo újrakiadáson, a Halo: The Master Chief Collection-ön dolgozott.
  • Az év elején furcsa teaserek miatt izzott a levegő, és sokan egy GTA3, GTA Vice City és GTA San Andreas Remastered megjelenésről ábrándoztunk. Bár ezek nem közvetlenül a Rockstarhoz, hanem a GTANet rajongói oldalhoz köthetők, a GTANet az egyik legelső internetes GTA közösség, akinek veteránjai könnyen kiérdemelhetik a a Rockstar bizalmát egy izgalmas teaser erejéig.
  • A Take-Two Interactive sorra próbál meg eltüntetni minden olyan modot, ami valamelyik korábbi GTA játék pályáját implementálja egy újabb játékba. Nemrég például a 15 éve fejlesztett GTA United-ot tüntették el szemrebbenés nélkül egy pillanat alatt.
  • Néhány éve a GTA IV-ről olyan kép került egy internetes portfólióba, amelyen Liberty City tavaszi köntösben, az ismertnél némileg szebb pompában tündökölt.

Hogy reális talajon álmodozzunk, a GTA3 idén lesz 20 éves, amiről a Rockstar Games korábban már felvállalta, hogy ismét ünnepélyes hírveréssel és tartalmakkal készül megünnepelni, aminek eddig semmi nyomát nem érzékeltük.

Egy másik lehetséges jelölt az első Red Dead Redemption, hiszen a Red Dead Redemption 2 a sorozathoz képes fantasztikusan teljesít a 38 millió boltokba szállított példánnyal, gyakorlatilag beváltotta a Rockstar korábbi álmát, hogy egyszerre több játéksorozatot tartsanak fenn, így egy feljavítás az előző játékból, aminek a története szorosan kapcsolódik az idén 3 éves RDR2-höz, abszolút jó ötletnek tűnik, főleg, hogy anno PC-re nem jelent meg, így a számítógépet preferálók első ízben ismerhetnék mega játék karaktereit és sztoriját.

Egyébként a Take-Two Interactive külön kiemeli a prezentációban, hogy minden a tervek szerint halad, a háttérben sem történtek halasztások a 2023-2024-es üzleti évre tervezett megjelenéseket illetően sem.


dani.szentgali
Offline
2021. 08. 14. 10:10
Ez jól hangzik. Nagy valószínűséggel a régi GTA epizódokat fogják felújítani, aminek én valamilyen szinten speciel tudok örülni, mivel a régi részek ugyan megvannak, de az irányításuk, bugjaik meg az akadozós PS2-es teljesítményük miatt sosem tudom rávenni magam, hogy végigvigyem őket, bármennyire is imádom mindhárom részt, számomra túl archaikus az irányításuk és gameplay mechanikáik. Úgyhogy jöhet a remastered, csak legyen jó minőségű, ne pedig egy rakás szar.
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások