100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Hamarosan megváltoztathatjuk a karakterünket a Red Dead Online-ban!

Ismét letelt egy early access időszak, mostantól az Xbox One játékosok is kipróbálhatnak számos időlegesen PS4 exkluzív Red Dead Online tartalmat, mint az ancient tomahawk fejsze és a kapcsolódó Make it Count Showdown mód. Természetesen ismét jöttek új ruhadarabok, de ezeknél még jobb hír, hogy hamarosan visszaállíthatjuk a karakterünket a játékban elért eredményeink elvesztése nélkül, és más nagyon kívánt apróságok is érkeznek a következő nagyobb frissítésben.

Mostantól Xbox One-on is elérhető:

  • Ancient Tomahawk fejsze (bármelyik Fence-nél megvásárolható)
  • Make it Count: Ancient Tomahawk Showdown mód
  • Last Stand játékmód
  • Perlino Andalusian Horse (andalúziai ló)
  • Belanger Saddle (nyereg)
  • Finlye Jacket
  • Stenger Studded Spurs (sarkantyú)
  • Caldwell Hat (kalap)
  • Boast emote (kérkedő érzelemkifejezés)
  • Hey, You emote (érzelemkifejezés)

Bónuszok és kedvezmények

Ezen a héten különös bónuszt állított be a Rockstar. Akkor kapunk 20 százalékkal több XP-t, ha használjuk az Ability Cardunkat bárhol, bármelyik játékmóddal.

Kedvezmények jövő keddig a Special Saddles nyergekre érvényesek – ezek azok, amik különleges hatásúak, például lassítják a Core csökkenését, stb.

Ezen felül a 41-es szint felett elérhető lovak már 40-es szinttől elérhetőek, 30-as szintet igénylő kalapok pedig már 10-es szinttől megvásárolhatóak szintén egy héten át.

Új és limitált öltözékek

Hangulatos, horgászathoz kiválóan illő sapka és felső érkezett a Red Dead Online-ba. A Common Flat Cap ($31) és a Horsefall Overshirt ($20)elérhető a Wheeler, Rawson and Co. kék katalógusból, vagy akár böngészőből is megvásárolhatóak a Social Club-on.

Egyúttal limitált ideig elérhetőek:

Hamarosan érkezik...

A heti kötelező körön túl a Rockstar azt is elhintette, mire számíthatunk a következő nagy frissítésben. Akik évek óta játszanak a GTA Online-nal, azok bizony irigykedhetnek. A fejlesztők továbbra is köszönik a játékosok visszajelzéseit, és a legtöbbek által kért lehetőségeket fogják implementálni a Red Dead-féle multiplayerbe, például hogy gyakorlatilag módosítani tudunk majd a karakterünkön – pontosabban "visszaállíthatjuk" a megjelenését anélkül, hogy elveszítenénk az eddig elért eredményeinket és megvásárolt holmijainkat. Plusz alapértelmezetté tehetjük az általunk preferált Playing Style-t, így nem kell majd minden indításkor beállítani.

Feltehetőleg ugyanez a frissítés tartalmazza majd a nyárra ígért első szerepköröket is.


Danchos
Offline
2019. 06. 26. 10:51
Nem kell már túl sokat várnunk a szerepekre/szakmákra. Jajjj de jóóóó lesz!

dani.szentgali
Offline
2019. 07. 07. 17:44
Danchos: Jaj, ne is mondd. Én már alig bírok várni. Remélem, nem csak a hónap végén kapjuk meg ezeket a beígért tartalmakat. Akár már holnap is jöhetnének!
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások