100% feltétele

Mozdíts meg minden követ a játékban

Gyűjtenivalók

Cigaretta kártyák, álomfogók, és megannyi felfedezés vár!

Lovaglás

Vágtass a legjobb lovakkal

Vadászat

Ejtsd el okosan a vadakat

Történet

Az utolsó banditák kora

PC gépigény

Rendszerkövetelmények

Csalások

Határtalan szórakozás

Hírek /

Egy éve jelent meg a Red Dead Redemption 2!

Az idő bizony nagyon szalad. Már egy éve, hogy először lóra pattanhattunk a Red Dead Redemption 2-ben PS4 és Xbox One konzolokon. A játék azóta is az elmúlt évek egyik legsikeresebb megjelenése, a boltokba már több, mint 25 millió példányt szállítottak le belőle.

Már csak pár nap, és a PC játékosok is részesei lehetnek annak nagyszerű, feledhetetlen, fantasztikus művészi élménynek, amit Arthur Morgan és a Van der Linde epikus történetének zseniális megkomponálása nyújt.

Ne feledjétek, a játék már nem csak a Rockstar Games Launcher alkalmazásban, de a Rockstar Warehouse-on, az Epic Games Store-ban, a Greenman Gaming-en és a Humble Store-ban is előrendelhető. Steamre pedig decemberben érkezik. A Rockstar saját digitális áruházának felületein november 4-ig egy darab választható R* játék is választható a játék mellé a korábban bejelentett előrendelői ajándékok mellet, de mindenhol jár majd 25 aranyrúd is.

A magyar rajongók nevében ezúttal is köszönjük a Rockstarnak a remek munkát, amivel megszínesítette ezt a konzolgenerációt, és sok-sok órányi játékélménnyel dobta fel unalmas hétköznapjainkat. :) A PC verziót pedig tűkön ülve várjuk. ;)

Nosztalgiázáshoz pedig irány a játék, vagy hallgassunk bele a játék számos díjat nyert zenéibe!


CsabChargerRDRO
Offline
2019. 10. 26. 20:34


dani.szentgali
Offline
2019. 10. 31. 16:51
Nagyon király! Isten éltessen sokáig, RDR2! A jelen generáció legjobb játéka, mely a PC-nek és a visszafelé kompatibilis új konzoloknak köszönhetően valószínűleg még jó sokáig tovább él!
Hozzászólok
RDO Szerepek (Frontier Pursuits) Ismertető Helyszínek A főhős Történet 100% feltétele A tábor Gyűjtenivalók Lovaglás Vadászat és horgászat Csalások PC Gépigény A játék kiadásai Összes kép megtekintése
Összes videó megtekintése Ismertető Fegyverek 100% feltétele Kihívások Öltözékek Minijátékok Csalások Ismertető PS4 trófeák Csalások